Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και γιατί τρώει συνέχεια [vid]
«Ξέρουμε το φύλο του παιδιού αλλά δεν το ανακοινώνουμε ακόμα»
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και γιατί τρώει συνέχεια [vid]

Αθηνά Οικονομάκου: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός μίλησε για τι άλλο... την εγκυμοσύνη της.

Αθηνά Οικονομάκου: Η αγαπημένη ηθοποιός του «Έλα στη Θέση μου» ήταν καλεσμένη ου Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2 Night Show» της Πέμπτης.

H ηθοποιός μίλησε όπως ήταν φυσικό για το δεύτερο μωράκι που περιμένει και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει στις εγκυμοσύνες της με το βάρος της,

«Έχω ένα θέμα με τις εγκυμοσύνες. Τρώω πολύ. Γενικά τρώω πολύ. Δεν έχω καταπιεστεί ποτέ. Δεν χορταίνω με τίποτα. Με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μακάρι να συμβεί και τώρα. Έχω πάρει ήδη 7-8 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά στο εξάμηνο. Αλλά τώρα αρχίζουν να είναι ανάποδα τα πράγματα στα κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά, αλλά αν μου αναφέρεις φαγητό και δεν το φάω όταν γυρίσω σπίτι έχω πρόβλημα».

Μιλώντας και για τον πρώτο της τοκετό, η Οικονομάκου θυμήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε τονίζοντας:

«Ο τοκετός ο πρώτος κράτησε οκτώ ώρες, είχα πει δεν το ξανακάνω, υπέφερα αλλά το ξέχασα. Ήταν τριάντα άτομα έξω, ήταν πάρτι κανονικό προ κορονοϊού».

Μιλώντας για τον γιο της Μάξιμο και την απόφασή της να μην φαίνεται το παιδί της σε φωτογραφίες στα περιοδικά, η ίδια εξήγησε τη σκέψη πίσω από την απόφαση αυτή.

«Όπως και να το κάνουμε, ένα παιδί σε αυτή την ηλικία δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να προβάλλεται. Όταν φτάσει 18 μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, εμένα δεν μου ταιριάζει αυτό, γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παιδί δεν είναι έτοιμο να διαχειριστεί τέτοιου είδους δημοσιότητας. Ας γλιτώσουμε ό,τι μπορούμε, χαίρομαι πολύ με αυτούς που δείχνουν τα παιδιά τους, εμένα αυτό είναι δικό μου θέμα. Και ειδικά σε αυτό το θέμα, ο Φίλιππος είναι κάθετος».

Η Αθηνά μίλησε όπως ήταν φυσικό και για τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και αποκάλυψε το αν έχει περάσει κρίση η σχέση τους:

«Δεν περάσαμε κάποια περίοδο δύσκολη αλλά μέσα στη σχέση, με τα χρόνια, με τον γάμο, με έναν παιδί, περνάς δύσκολα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει κοινός στόχος στο ζευγάρι, μαζί εξελισσόμαστε. Το επιλέξαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί σε αυτή τη φάση. Μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και δεν μας επηρεάζει καθόλου το δικό μου επάγγελμα. Ο άντρας μου και αυτό με γοητεύει, είναι από τους λίγους που δεν τον αφορά το κομμάτι του χώρου μας, είναι σταθερός σε αυτό».

Read more