Άσπα Τσίνα J2US: Η επιστροφή και η κόντρα με τη Δέσποινα Βανδή [vid]
Την γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Fame Story και τώρα επιστρέφει σε νέες περιπέτειες
LIFESTYLE

Άσπα Τσίνα J2US: Η επιστροφή και η κόντρα με τη Δέσποινα Βανδή [vid]

Άσπα Τσίνα J2US: Ναι. Η Άσπα Τσίνα επέστρεψε δυναμικά και σχολίασε με τον γνωστό ξεχωριστό της τρόπο την κριτική που της έκανε η Δέσποινα Βανδή στο χθεσινό live.

Άσπα Τσίνα J2US: Τις καλές εποχές του Fame Story μας θύμισε χθες η εκρηκτική τραγουδίστρια στο νέο επεισόδιο του J2US.

«Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» – «Ούτε εγώ την παρέμβασή σου». Αφορμή για την έκρηξη της γνωστής τραγουδίστριας ήταν η άποψη της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι που ερμήνευσε, “ΟΚ” του Φοίβου. Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει το κομμάτι και η Άσπα Τσίνα φυσικά δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνησω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς την Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της. “Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου” ανέφερε, με χιούμορ, η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά αμέσως πως “ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου”.

Λεπτά αργότερα, βέβαια, όταν η Άσπα Τσίνα μαζί με τον Μάριο Πρίαμο πήγαν στο green room συνάντησαν την Βίκυ Κάβουρα, η οποία έζησε σε μεγάλο βαθμό και εκείνη την έκρηξη της τραγουδίστριας! “Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, την βλέπω ότι δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα και ο Μάριος ο καημένος περίμενε να ακούσει κάτι για την προσπάθεια του” σημείωσε χαρακτηριστικά η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη.

«Είπες ότι δεν με βλέπεις καλά; Αλήθεια τώρα; Δεν με ξέρεις πως είμαι όταν φορτώνω γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά, Βίκυ μου. Ειδικά απόψε είμαι εξαιρετικά οπότε δεν θα ήθελα να προτρέχεις πριν έρθω», σημείωσε σε έντονο ύφος η Άσπα Τσίνα.

Δείτε την εμφάνιση της Άσπας:

Read more