Αρναούτογλου Κανάκης: Η πολυσυζητημένη κόντρα [vid]
Κόντρα χωρίς αιτία μεταξύ των δυο παρουσιαστών;
LIFESTYLE

Αρναούτογλου Κανάκης: Η πολυσυζητημένη κόντρα [vid]

Αρναούτογλου Κανάκης : Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στους δυο δημοφιλείς παρουσιαστές.

Αρναούτογλου Κανάκης: Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και Κανάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους» είπε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;».

Στη σημερινή εκπομπή «Φωλιά των Κου κου», η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε και αυτή για την κόντρα λέγοντας: «Γνώμη για τις εκπομπές, επειδή δεν τις έχω δει, δεν έχω. Έτσι; Ούτε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε του Αντώνη Κανάκη, επειδή είναι πάρα πολύ αργά για εμένα. Όμως, θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη σε ένα πράγμα. Ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα γι’ αυτήν την ιστορία. Ότι σε μια τέτοια εποχή το να βγαίνει μια τέτοιου είδους διαμάχη, αυτό μου φαίνεται εμένα περίεργο.

Δηλαδή, αν πραγματικά ο Αντώνης αισθανόταν ότι αυτό συμβαίνει, θα μπορούσε να τα βρει με τον Γρηγόρη σε ένα επίπεδο όχι δημόσιο. Θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να του πει “γιατί ρε φίλε;” ή αν δεν θέλει να τον πει φίλο γιατί μπορεί να μην είναι πια. Να του έλεγε “έλα να το βρούμε μεταξύ μας”. Γιατί το να συμβαίνουν τέτοιες κόντρες σε μια τέτοια περίοδο μου κάνει και μένα λίγο περίεργο».

Read more