Αργύρης Πανταζάρας: Ο «Τάκης» του είναι απεχθής [vid]
Ένας ιδιαίτερος ρόλος, ένας ιδιαίτερος ηθοποιός
LIFESTYLE

Αργύρης Πανταζάρας: Ο «Τάκης» του είναι απεχθής [vid]

Αργύρης Πανταζάρας: Ο τηλεοπτικός Τάκης των Άγριων Μελισσών ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αργύρης Πανταζάρας: Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night show».

Αναφέρθηκε στον ρόλο του στην πιο επιτυχημένη σειρά της τηλεόρασης, στις επαγγελματικές του προσπάθειες αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Αισθάνομαι ότι για κάθε βήμα που κερδίζεται έχω ματώσει. Έχω ματώσει για να γίνω ηθοποιός και να παραμείνω καλλιτέχνης. Όσο πιο ευαίσθητος είσαι σε αυτή τη δουλειά τόσο πλουτίζεις τον κόσμο με τις ερμηνείες σου. Έχω άγχος για τη σκηνή που έχω κάθε φορά» δήλωσε ο τηλεοπτικός ”Τάκης” για τον χώρο εργασίας του, ενώ για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά ”Άγριες Μέλισσες” εξήγησε πως τον απεχθάνεται, αλλά και πως φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολος για τον ίδιο.

«Για μένα είναι πολύ δύσκολος ο ρόλος. Κανένας δεν είναι κακός από τη θέλησή του. Επίσης στο Διαφάνι δεν είναι κανένας καλός άνθρωπος. Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα ως ένα μπαλαντέρ. Μπαίνει στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Τον Τάκη ήθελα να τον κάνω με τη δική μου αισθητική. Στο τέλος, πρέπει να ρωτήσω εσένα τι σου ξυπνάει ο Τάκης. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Μιλούσα τόσο άσχημα στη Δρόσω που δεν άντεξα, έσπαγα μέσα μου. Το τέλος του Τάκη είναι πολύ κοντά».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, υποστήριξε πως βρίσκεται σε ”φάση αναθεώρησης”:

«Είμαι σε μια περίοδο αναθεώρησης στα προσωπικά μου. Βλέπεις κάποια πράγματα στον εαυτό σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Έχουμε το δικαίωμα να μη μας αρέσει ο εαυτός μας σε κάθε περίοδο της ζωής μας. Το 2020 πέταξα από πάνω μου την πηγαία θλίψη».

Τέλος, ο Αργύρης Πανταζάρας αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα κοινωνικός άνθρωπος, ενώ εστίασε παράλληλα στην αξία της ειλικρίνειας:

«Έχω ανάγκη τους γύρω μου. Όταν θα πάψουν οι φίλοι μου να μου λένε την αλήθεια τότε θα πάψουν να είναι φίλοι μου. Είμαστε γεννημένοι πλεονέκτες. Ίσως αυτή η χρονιά με το καμπανάκι που χτύπησε σε όλο τον πλανήτη με έκανε να ζω τη στιγμή» σημείωσε.

Read more