Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε στον αέρα εάν είναι σε σχέση ή όχι [vid]
Φαίνεται ότι τα πάει καλά μπροστά στην κάμερα
LIFESTYLE

Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε στον αέρα εάν είναι σε σχέση ή όχι [vid]

Απόστολος Ρουβάς: Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά και μάγειρας της εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Απόστολος Ρουβάς: Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», με τον οποίο συνομίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όχι μόνο για την ωραία του εμφάνιση και το γεγονός ότι είναι ο αδελφός ενός από τους διασημότερους εγχώριους σταρς, αλλά και για την προσεγμένη του παρουσία στη νέα εκπομπή του Mega.

Έτσι, ο Νίκος Μουτσινάς ανέλαβε να του κάνει αρκετές ερωτήσεις, προκειμένου οι τηλεθεατές να μάθουν κάποιες πληροφορίες παραπάνω για εκείνον. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει τον Απόστολο Ρουβά εάν βρίσκεται σε σχέση.

«Είμαι μόνος μου», απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα. «Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή, τη στιγμή που δεν το περιμένεις… μπαμ, σκάνε», πρόσθεσε.

Ο Απόστολος σπουδάζει μαγειρική και μάλιστα έχει ακόμη ένα εξάμηνο μέχρι να πάρει το πτυχίο του.

Όπως είπε, είναι πολύ διαφορετικό να μαγειρεύει κανείς για τα αγαπημένα του πρόσωπα και, πολύ διαφορετικό να μαγειρεύει στο πλατό μιας εκπομπής.

Η αδυναμία του για την Δανάη δεν κρύφτηκε ούτε λεπτό πάντως και φαίνεται ότι η ομάδα είναι ιδιαίτερα δεμένη.

Read more