Απόστολος Γκλέτσος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο -Τι συνέβη με την υγεία του [vid]
Ο ηθοποιός συμμετέχει στη σειρά «8 Λέξεις»
LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο -Τι συνέβη με την υγεία του [vid]

Απόστολος Γκλέτσος: Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής 1/11 με δύσπνοια.

Απόστολος Γκλέτσος: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λαμίας, με υψηλό πυρετό και δύσπνοια, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2020.

Ο Απόστολος Γκλέτσος που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, διεγνώσθη με λοίμωξη του αναπνευστικού και υπεβλήθη σε τεστ Covid-19. Ο ηθοποιός όμως, πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη και πήγε σπίτι του, όπου θα παρακολουθείται στενά, αλλά θα επαναλάβει το τεστ για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του.

Παλιότερα, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε μιλήσει για τα θέματα που έχει αντιμετωπίσει με την υγεία του: «Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, και ένα καρκίνο στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε (…) Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι βλάκας. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί» είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

«Σκληρά χειρουργεία, σκληρές καταστάσεις. Το ζω και όπου πάει. Είχα ένα χειρουργείο 9 ώρες και ήταν ακριβώς όταν γεννήθηκε η κόρη μου», αποκάλυψε.

Read more