Ανθή Βούλγαρη: Η περιπέτεια με την υγεία της και ο άντρας της που δεν «λάκισε» [vid]
Η επέμβαση και η καινούρια ζωή
LIFESTYLE

Ανθή Βούλγαρη: Η περιπέτεια με την υγεία της και ο άντρας της που δεν «λάκισε» [vid]

Ανθή Βούλγαρη: Η δημοσιογράφος μίλησε για όλα στην εκπομπή The 2Night Show.

Ανθή Βούλγαρη: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1  αναφέρθηκε σε μια σοβαρή επέμβαση που είχε κάνει πριν από χρόνια καθώς είχε διαγνωσθεί με όγκο.

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σύζυγό της μιλώντας για το πώς της στάθηκε στη δύσκολη εκείνη περίοδο.

«Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε. Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα» αναφέρει.

Η ίδια αναφέρθηκε στη γνωριμία τους λέγοντας πως τον γνώρισε σε τηλεοπτικό πλατό καθώς είχε πάει για ένα γύρισμα με τον Πέτρο Ιακωβίδη και έπαιζε ντραμς, με τον τραγουδιστή να τους παντρεύει.

Μίλησε και για τα παραπάνω κιλά που είχε στην παιδική της ηλικία αλλά είχε και μια έκπληξη καθώς συνάντησε για πρώτη φορά στο πλατό τον «Ρε Ματζόρε», Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου.

«Είχα πολλά κιλά παραπάνω. Στην έκτη δημοτικού ήμουν 55 κιλά, όσα είμαι και τώρα. Έχω βιώσει bullying. Ήμουν πάντα το χοντρό κοριτσάκι του σχολείου και τα όμορφα κορίτσια δεν έκαναν παρέα μαζί μου» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Read more