Άνοιξη στο μπαλκόνι: Ιδέες διακόσμησης που θα σας φτιάξουν τη διάθεση [pics]
Όμορφα μπαλκόνια για την καλύτερη εποχή του χρόνου
LIFESTYLE

Άνοιξη στο μπαλκόνι: Ιδέες διακόσμησης που θα σας φτιάξουν τη διάθεση [pics]

Άνοιξη στο μπαλκόνι: Οι εναλλαγές των εποχών είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ανανεώσουμε τον χώρο μας.

Άνοιξη στο μπαλκόνι: Εφόσον δεν μπορούμε να απολαύσουμε τις ανοιξιάτικες βόλτες, μπορούμε κάλλιστα να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας με απλές και εύκολες ιδέες ώστε να περνάμε όμορφο χρόνο όχι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω στα μπαλκόνια μας.

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη ανοιξιάτικη βεράντα με έξυπνα tips!

Σωστός φωτισμός

Ο σωστός φωτισμός είναι απαραίτητος. Πρέπει το μπαλκόνι σας να είναι φωτεινό όχι μόνο την ημέρα αλλά και τη νύχτα. Επενδύστε λοιπόν σε τεχνητό φωτισμό, όπως φαναράκια, κεριά και φωτάκια που θα δημιουργήσουν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να απολαμβάνετε και τα βράδια σας στο μπαλκόνι.

Βάλτε λουλούδια και χρώμα

Ο πιο εύκολος τρόπος για μια ευχάριστη νότα στο μπαλκόνι σας είναι να το γεμίσετε με λουλούδια και ζωηρά χρώματα. Εκτός από τις γλάστρες μπορείτε να βάλετε και διακοσμητικά σε pop τόνους, ή να πειραματιστείτε με την απόχρωση των τοίχων και των επίπλων.

Κατασκευάστε διακοσμητικά

Κατασκευάστε μόνες ή και με τη βοήθεια των παιδιών σας διακοσμητικά για το μπαλκόνι χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Οι χειροτεχνίες δίνουν πάντα έναν προσωπικό χαρακτήρα στον χώρο, ενώ θα σας κάνουν να περάσετε δημιουργική ώρα με τον εαυτό σας και με τα παιδιά σας.

Βάλτε διακοσμητικές κουρτίνες

Ακόμη κι όταν επιδιώκετε ένα φωτεινό μπαλκόνι, είναι φορές που θέλετε σκιά. Βρείτε έξυπνους τρόπους για να δημιουργήσετε σκιάσεις στο μπαλκόνι σας όπως το να προσθέσετε κουρτίνες σε υφές και σχέδια που σας αρέσουν. Έτσι, θα νομίζετε ότι είστε και στο αγαπημένο σας νησί.

Δεν υπάρχει καλύτερο από τα αναπαυτικά έπιπλα

Ένα τραπεζάκι με αναπαυτικές καρέκλες ή και ένας καναπέ θα διαμορφώσει έναν χώρο χαλάρωσης όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας και να δουλέψετε όσο είστε σπίτι. Αν θέλετε να μεγαλώσετε τον χώρο επιλέξτε ψηλότερα έπιπλα και πιο μεγάλα φυτά.

Read more