Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα θέλει πολύ χρόνο ακόμα για να επουλωθεί το δέρμα της» [vid]
Εκστρατεία για την Ιωάννα
LIFESTYLE

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η Ιωάννα θέλει πολύ χρόνο ακόμα για να επουλωθεί το δέρμα της» [vid]

Αννίτα Ναθαναήλ: Μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, ως επικεφαλής της εκστρατείας για την αποκατάσταση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Αννίτα Ναθαναήλ: Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τετάρτης 13/01, το πρώην μοντέλο μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ιωάννα.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την εκστρατεία αγάπης που έχει διοργανωθεί για την Ιωάννα, την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η θεραπεία του προσώπου της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «Έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος από την Ιωάννα για να επουλωθεί». «Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό».

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω covid-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη.»

Μια νέα κοπέλα ανεβαίνει έναν οδυνηρό Γολγοθά και ευτυχώς, που έχει κοντά της ανθρώπους που της συμπαραστέκονται.

Read more