Άννα Βίσση: Μίλησε για την «εθνική συμφιλίωση» με τη Δέσποινα Βανδή – Ήταν τόσο απλό [vid]
Μια ίντριγκα που έλαβε τέλος με ένα φιλί
LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Μίλησε για την «εθνική συμφιλίωση» με τη Δέσποινα Βανδή – Ήταν τόσο απλό [vid]

Άννα Βίσση: Οι όποιες διαφορές υπήρχαν μεταξύ των δυο τραγουδιστριών, εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ.

Άννα Βίσση: Η συνύπαρξη των δυο Ελληνίδων σούπερ stars επί σκηνής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όλοι παρακολουθήσαμε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US, να λύνουν τις διαφορές τους… τραγουδιστικά. Μια κόντρα που κράτησε 25 χρόνια και έληξε με μια ανταλλαγή τραγουδιών και ένα φιλί.

Για τη συνύπαρξή της στη σκηνή του J2US με τη Δέσποινα Βανδή, μίλησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Πολύς κόσμος περιμένει τι θα πω τώρα, όπως και για την Δέσποινα γατί είμαστε δύο σε αυτήν την περίπτωση. Αυτό που είδατε δεν το περιμέναμε. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγματα” κορίτσια. Όταν με κάλεσαν δέχθηκα να γιορτάσω μαζί τους. Ωραίο πλατό μου άρεσε κι η εκπομπή. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Πρώτη είπα να συναντηθούμε κι από ότι έμαθα κι η Δέσποινα δέχτηκε με χαρά. Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη σαν δύο γυναίκες που είναι στα μουσικά δρώμενα της χώρας τόσα χρόνια. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Με το που συναντηθήκαμε έσπασε αυτό το δεν έχω συναντηθεί με τον άλλον, όχι ο πάγος. Διασκεδάσαμε όταν θυμηθήκαμε την ίντριγκα που άρεσε στους φαν μας να υπάρχει».

«Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες και παίξαμε σαν κορίτσια με τις κούκλες. Κάναμε πλάκα, όχι επίδειξη φωνών κι ενώσαμε τις γυναικείες μας θερμοκρασίες. Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή, εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Ένιωσα πολύ άνετα εκείνο το βράδυ. Μου φαίνεται παράλογα λογικό η συνύπαρξή μου με τη Δέσποινα Βανδή. Ευχαριστούμε που μας θεωρείτε ήρωες και πρωταγωνιστές μιας ιστορικής στιγμής», είπε η Άννα Βίσση.

Read more