Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του περσινού GNTM μπήκε στο σπίτι και έκανε μαθήματα modelling [vid]
Μια ωραία έκπληξη για τους παίκτες του GNTM
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του περσινού GNTM μπήκε στο σπίτι και έκανε μαθήματα modelling [vid]

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η όμορφη Άννα Μαρία επισκέφθηκε το παλιό της σπίτι και υπέβαλλε τους διαγωνιζόμενους σε μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3, υποδέχθηκαν την περσινή νικήτρια του Greece’s Next Top Model, όπως τους ανακοίνωσαν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας.

Με την Άννα Μαρία, η δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, ήταν να φωτογραφηθούν από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ένα concept με τίτλο «Natural Beauty Trio», για γνωστή εταιρεία καλλυντικών ανά τριάδες, τις οποίες επέλεξε η Άννα Μαρία.

Όπως δήλωσε η νικήτρια του περσινού διαγωνισμού, αισθάνθηκε ζήλια μπαίνοντας στο σπίτι, αφού θα ήθελε στον κύκλο που συμμετείχε και εκείνη να υπήρχαν αγόρια, ενώ όσον αφορά τη δική της φωτογραφία, αφού πήρε και αυτή μέρος στη δοκιμασία, διάλεξε για παρτενέρ τον Ηρακλή και τον Σήφη.

Το έπαθλο για εκείνον ή εκείνη που θα είχε το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν να ποζάρει μαζί με την Άννα Μαρία, με τη φωτογραφία να δημοσιεύεται στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Άννα Μαρία έκανε τα σχόλια της για τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων και έκρινε πως όλοι χρειάζονται λίγη περισσότερη δουλειά. Αυτή που ήταν η πραγματικά καλύτερη στα σετ των φωτογραφιών ήταν η Μαριαγάπη, που πραγματικά εντυπωσίασε την Άννα Μαρία αλλά και τους συμπαίκτες της.

«Μοναδική εμπειρία να επιστρέφεις μετά από ένα χρόνο στο σπίτι του #gntmgr .Απόλαυσα κάθε στιγμή και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του #gntm3 ! Συγχαρητήρια Μαριαγάπη για τη δοκιμασία της», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read more