Αναστασία Τερζή: Για πρώτη φορά ο «σεισμός» έχει όνομα
Το μοντέλο και τραγουδίστρια επισκέφθηκε τη Μύκονο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος
LIFESTYLE

Αναστασία Τερζή: Για πρώτη φορά ο «σεισμός» έχει όνομα

Αναστασία Τερζή: Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά ασχολείται με το μόντελινγκ και το τραγούδι.

Αναστασία Τερζή: Είναι μια όμορφη και νέα κοπέλα που ασχολείται με το τραγούδι και το μόντελινγκ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ οι σπουδές της στην ιατρική φαίνεται να την αφήνουν προς το παρόν αδιάφορη. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες επιδείξεις μόδας και οι εμφανίσεις της δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητες.

Η Αναστασία Τερζή πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων. Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Με μπικίνι που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της και κόκκινο καπελάκι Ferrari για τον ήλιο, ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητη.

Έχει κατακτήσει τον τίτλο «Μiss Grand Greece International». Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Μπανγκόκ το 2014 στον διεθνή διαγωνισμό «Μiss International» και πήρε τον τίτλο «Μiss Fashion Model of the World».

Ο λογαριασμός της στο instagram έχει 112 χιλιάδες ακολούθους, ενώ αναμένεται να αυξηθούν και άλλο. Σύντομα, μετά και την επανεκκίνηση των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης θα μάθουμε που θα τραγουδήσει η Αναστασία, η οποία πέρασε ένα χαλαρό τριήμερο στη Μύκονο προκαλώντας όμως τα ανδρικά βλέμματα τα οποία καρφώθηκαν κυριολεκτικά πάνω της.

Όσον αφορά την ιατρική σίγουρα ένα πτυχίο πόσο μάλλον της συγκεκριμένη σχολής ποτέ δεν θα πάει χαμένο. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού της Αναστασίας να κρύβεται η σκέψη να ασχοληθεί και με την ιατρική σε λίγα χρόνια. Άλλωστε είναι μόνο 25 ετών και το μόνο που απολαμβάνει σήμερα είναι το τραγούδι, τα ταξίδια και το μόντελινγκ.

Read more