Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία της μετά το τροχαίο δείχνει ότι είναι καλά [pic]
Τέλος καλό για την 23χρονη
LIFESTYLE

Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία της μετά το τροχαίο δείχνει ότι είναι καλά [pic]

Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη της Τζένης Μπαλάτσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είναι πλέον καλά στην υγεία της μετά το ατύχημα που είχε

Αμαλία Κωστοπούλου: Η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, που φαίνεται η κόρης της να διαβάζει ένα βιβλίο με έναν περιπατητήρα δίπλα της.

Την πρώτη φωτογραφία μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στο Λος Άντζελες, τη δημοσίευσε η μητέρα της την Κυριακή (05/07). Σε ανάρτησή της στο facebook, φαίνεται η κόρη της να κάθεται και να διαβάζει ένα βιβλίο, έχοντας δίπλα της έναν περιπατητήρα, αλλά φαίνεται ότι είναι καλά.

Η 23χρονη Αμαλία, η οποία ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες μετά την αποφοίτησή της από το Berkley, πριν αρκετές ημέρες ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο, ευτυχώς βγήκε με λίγα κατάγματα. Είχε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει ευτυχώς κίνδυνο η ζωή της, όπου υποβλήθηκε σε κάποια επέμβαση ορθοπαιδικής φύσεως και τώρα είναι πολύ καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ η Αμαλία Κωστοπούλου, οδηγούσε κανονικά σε δρόμο του Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο της 23χρονης αναποδογύρισε τουλάχιστον τρεις φορές από τη σφοδρότατη σύγκρουση, τραυματίζοντάς την.

Η μητέρα της Τζένη Μπαλάτσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή΄κοντά της, παρά τις δυσκολίες λόγω των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί από την πανδημία.

Read more