Αμαλία Κωστοπούλου: Ανέβασε το πρώτο story μετά το τροχαίο [pic]
Στην Αμερική της λείπει αρκετά η οικογένειά της
LIFESTYLE

Αμαλία Κωστοπούλου: Ανέβασε το πρώτο story μετά το τροχαίο [pic]

Αμαλία Κωστοπούλου: Η υγεία της κόρης της Τζένης Μπαλατσινού μετά το ατύχημα που είχε βελτιώνεται διαρκώς.

Αμαλία Κωστοπούλου: Πριν από περίπου 20 ημέρες είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, από το οποίο ευτυχώς βγήκε με πολύ λίγα τραύματα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε μετά από σύγκρουση και η ίδια έσπασε τα πλευρά της και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Πλέον, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού αναρρώνει στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της , η οποία έφυγε εσπευσμένα για Αμερική αμέσως μόλις έμαθε για το τροχαίο.

Η υγεία της Αμαλίας βελτιώνεται γρήγορα και η ίδια πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram. Στο story που ανέβασε έχει μπροστά της το βιβλίο « Ο Προφήτης» του Χαλίλ Γκιμπράν, με υπογραμμισμένα τα αγαπημένα της σημεία.

Η Αμαλία Κωστοπούλου που σπούδασε και τώρα μένει μόνιμα στην Αμερική και το Λος Άντζελες, πολλές φορές είχε αναφερθεί στο πόσο δύσκολο ήταν που είναι μακριά από τους δικούς της στην Ελλάδα αλλά τώρα έχει φτιάξει μια δική της «οικογένεια», εκεί πλέον: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε face time όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από «επιλεγμένους» φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δεν νιώθουμε τόση μοναξιά».

Read more