Αλίκη Βουγιουκλάκη Βλάσης Μπονάτσος: Η σπάνια φωτογραφία τους που ήρθε στη δημοσιότητα [pics]
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές της την περίοδο 1983-84
LIFESTYLE

Αλίκη Βουγιουκλάκη Βλάσης Μπονάτσος: Η σπάνια φωτογραφία τους που ήρθε στη δημοσιότητα [pics]

Αλίκη Βουγιουκλάκη Βλάσης Μπονάτσος: Η γνωριμία τους έγινε το 1981 και μετά από λίγο καιρό εξελίχθηκε σε έναν παθιασμένο έρωτα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη Βλάσης Μπονάτσος: Ο δημοσιογράφος Αρης Λουπάσης, ανέσυρε μια άγνωστη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάση Μπονάτσο από την παραλία και εξιστορεί την ιστορία της γνωριμίας τους.

Η γνωριμία και ο έρωτας

«Η Αλίκη με τον Βλάση Μπονατσο καλοκαίρι του 1982 στον αγαπημένο της Θεολόγο σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης την περίοδο του μεγάλου έρωτα τους. Ο αξέχαστος καλλιτέχνης με σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο και με το όνομα του συνδεδεμένο με την ελληνική ροκ μουσική του ’70, γνωρίζεται με την Αλίκη το 1981 όταν μετά από χρόνια παραμονής στην Αμερική έρχεται στην Ελλάδα για να δει την μητέρα του. Ο κοινός τους φίλος και επί χρόνια μουσικός συνεργάτης της Μάικ Ροζακης, τον προτείνει για την «Εβίτα» που επιθυμεί να ανεβάσει στον ρόλο του Τσε Γκεβάρα και τους φέρνει σε επαφή». «Ο Βλάσης παίρνει τον ρόλο τον οποίο και απογειώνει κυριολεκτικά, με την Αλίκη στην κουίντα το βράδυ της πρεμιέρας να βλέπει την αποθέωση του από το κοινό την ώρα του χαιρετισμού. Η ίδια ενθουσιασμένη θα δηλώσει αργότερα πως για πρώτη φορά συμπρωταγωνιστής της παίρνει περισσότερο χειροκρότημα από την ίδια. Η τυπική τους σχέση αρχικά, γίνεται αμοιβαία συμπάθεια και τέσσερις μήνες αργότερα εξελίσσεται σε ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα που απασχολεί τον τύπο της εποχής για καιρό με δεκάδες εξώφυλλα και αφιερώματα».

«Μέσα από αυτή την σχέση η Αλίκη αλλάζει τις συνήθειες χρόνων, ντύνεται casual με τζιν και tshirts, διασκεδάζει μαζί του σε clubs της εποχής και μέσα από την αιώνια παιδικότητα, τον αυθορμητισμό και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του, ζει τον ενθουσιασμό των νεανικών της χρόνων. Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που τους ενώνει απίστευτα και περνούν μαζί και με φίλους υπέροχα χειμωνιάτικα βράδια στο τζάκι της Στησιχόρου και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στο «λιμανάκι» του Θεολόγου».

«Δύο χρόνια αργότερα θα συναντηθούν ξανά στην σκηνή στο θρυλικό μιούζικαλ «Βίκτωρ- Βικτώρια» σε εκπληκτικές ερμηνείες και με το κοινό να γεμίζει την πλατεία καθημερινά για να ζήσει από κοντά την μαγική χημεία και την λάμψη του ζευγαριού. Μετά από πεντέμιση χρόνια θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και θα παραμείνουν δύο καλοί και αγαπημένοι φίλοι όπου ο ένας θα αποτελεί για πάντα στην καρδιά του άλλου ένα σημαντικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό κεφάλαιο», αποκάλυψε ο Άρης Λουπάσης.

Δείτε τη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες είναι από το @alikivougiouklakiofficial

Read more