Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H παρενόχληση από έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και η συγγνώμη [vid]
Ήρθε η στιγμή να πάρουμε θέση
LIFESTYLE

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H παρενόχληση από έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και η συγγνώμη [vid]

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ σχολίασε το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάματος και μίλησε και για τη δική του εμπειρία.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» όπου μίλησε για την τηλεόραση και το θέατρο, τη σύζυγό του και ηθοποιό, Λένα Δροσάκη και εκμυστηρεύτηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους.

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το μεγάλο ζήτημα των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάματος τον τελευταίο καιρό.

«Είναι ένα κοινωνικό θέμα. Η κοινωνία μας έχει διάφορες βιτρίνες. Μία ισχυρή βιτρίνα είναι του θεάτρου, του θεάματος. Αυτή η λάμψη είναι πολύ ελκυστική. Όλοι μας θέλουμε να μπούμε σε αυτό τον λαμπερό κόσμο, το οποίο όμως έχει βαθύ σκοτάδι. Λίγο πριν βγεις στο φως της σκηνής, περνάς από το σκοτάδι. Ο ηθοποιός καλείται να κοιτάξει μέσα στο σκοτάδι. Αυτό το σκοτάδι πρέπει να το λαμπρύνουμε. Είναι υποχρέωση της δικής μου γενιάς, να βγουν προς τα έξω. Είμαι μαζί με τα κορίτσια και τα αγόρια» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

Και συνέχισε αναφέροντας τη δική του εμπειρία,

«Είχα κι εγώ κατά καιρούς. Δεκαεννιά ετών που δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι. Μπαίνεις σε έναν χώρο που είναι κάτι καινούργιο για σένα. Ήμουν μαθητής της δραματικής σχολής και συνάντησα ένα σπουδαίο σκηνοθέτη. Κάναμε κάποια ιδιαίτερα και σιγά – σιγά η σχέση δασκάλου και μαθητή δημιούργησε μια εμπιστοσύνη. Σε ένα μάθημα έγινε μια κρούση παραπάνω κι εγώ αντέδρασα. Το σταμάτησα και έπαθα σχεδόν ναυτία εκείνη την ώρα. Εξαφανίστηκα και δεν τον ξαναείδα. Με κυρίευσε ο φόβος κυρίως και έλεγα μήπως φταίω εγώ; Μου μπήκαν ερωτήματα και μήπως αυτό μου κάνει κακό στη δουλειά.

Πέρασε ο καιρός, είπε τη συγγνώμη του και η σχέση μας αποκαταστάθηκε πολύ σύντομα. Το μήνυμα που θέλω να περάσω από τη δική μου ιστορία είναι ότι και μπορείς να μιλήσεις και δεν τρέχει κάστανο. Όχι ως εδώ, δεν συμβαίνει τίποτα και δεν θα μου κάνεις κακό» συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Read more