Άκης Πετρετζίκης: Χωρίς ρεύμα για τρεις ημέρες – Η ανάρτηση με χιούμορ και υπονοούμενα [pics]
Με καυστικό χιούμορ για τα προβλήματα που άφησε η «Μήδεια»
LIFESTYLE

Άκης Πετρετζίκης: Χωρίς ρεύμα για τρεις ημέρες – Η ανάρτηση με χιούμορ και υπονοούμενα [pics]

Άκης Πετρετζίκης: Ο αγαπημένος σεφ μένει στην Αγία Παρασκευή και δεν έχει ρεύμα... τρεις ημέρες.

Άκης Πετρετζίκης: Η κακοκαιρία «Μήδεια» δεν έφερε μόνο ξένοιαστες στιγμές στα χιόνια αλλά και πολλά προβλήματα.

Ένα από αυτά είναι και οι διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής. Ο Άκης Πετρετζίκης μένει στην Αγία Παρασκευή και δεν έχει ρεύμα εδώ και τρεις ημέρες. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάνε χιλιάδες πολίτες.

«Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στον χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην πρώτη ανάρτησή του.

Στη συνέχεια ανέβασε ακόμη μία καθώς το πρόβλημα συνεχίζεται. Μάλιστα «απείλησε« ότι θα κατέβει και για δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

«Ο Δήμος λέει η ΔΕΗ. Η ΔΕΗ υπάγεται στον Δήμο. Τρεις μέρες η ΔΕΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής μάλλον πήγε για χιονοπόλεμο. Η ΔΕΗ δεν απαντάει. Στον γκιόνη τους όλοι. Θα κατέβω για δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Τουλάχιστον σε ανάλογη περίπτωση θα μαγειρεύω για τον κόσμο. Και μετά την τετραετία θα κατέβω για Πρωθυπουργός. E.M.E Ένωση Μαγείρων Ελλάδας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Άκης Πετρετζίκης προτού ανακοινώσει τα στελέχη της… νέας κυβέρνησης.

«3 μέρες έχουμε μείνει χωρίς ρεύμα διότι έπεσε ένα δέντρο στην Αγία Παρασκευή και δε το μάζευαν, να το ήξερα θα πήγαινα να το σήκωνα μόνο μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, Άκης Πετρετζίκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Read more