Άγριες Μέλισσες Θεοφανία Παπαθωμά: «Το τεστ στις Άγριες Μέλισσες για τον ιό ήταν φρικτό» [vid]
Στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες»
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες Θεοφανία Παπαθωμά: «Το τεστ στις Άγριες Μέλισσες για τον ιό ήταν φρικτό» [vid]

Άγριες Μέλισσες Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ANT1 έχουν ήδη επιστρέψει στα γυρίσματα αφού έκαναν πριν όλοι το απαραίτητο τεστ.

Άγριες Μέλισσες Θεοφανία Παπαθωμά: Οι δηλώσεις και οι απόψεις της ηθοποιού για τα μηνύματα των σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που προτρέπουν τον κόσμο να μείνει σπίτι ή αργότερα να μείνει ασφαλείς έχουν προκαλέσει αίσθηση. Η ίδια διέγραψε το post της από το Facebook, αλλά τοποθετήθηκε επ’ αυτού σε δηλώσεις της στην εκπομπή Πρωινό.

Η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες των καλλιτεχνών που έλαβαν μέρος στα διάφορα σποτ και έγραψε:

«Η φωνή της πολιτικής προστασίας: Μαζευτείτε κοπρόσκυλα! Άιντε πάντε σπίτ! Μείντε μέσα, σκάστε, αρρωστήστε, τρελαθείτε και μετά πάρτε μας τηλέφωνο! Νοιαζόμαστε για σας! 10306!!!»

Με την κάμερα του Πρωινό, η Μαρία Κοκολάκη συνάντησε την Θεοφανία Παπαθωμά στα γυρίσματα των Μελισσών και η ηθοποιός μίλησε για όλα αυτα:

«Το τεστ για τον ιό ήταν φρικτό. Είμαστε όλοι αρνητικοί αλλά φοράμε μάσκες, δεν ξέρω γιατί, ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου. Το πολύ άσχημο είναι να σου στερούν την προσωπική σου ελευθερία με αυτό το πρόσχημα. Ήταν μια φυσιολογική ζωή αλλά… λογοδοτούσαμε. Επίσης, πιστεύω ότι αυτός ο ιός υπήρξε πολύ πιο νωρίς, από τον Σεπτέμβριο. Το σχολείο της κόρης μου είχε κλείσει από τον Δεκέμβριο, ήταν όλα τα παιδάκια άρρωστα. Ξαφνικά, πώς εμφανίστηκε τον Μάρτιο; Υπήρχε πολύ πριν.

Δεν με ενόχλησε κάτι, απλώς το σχολίασα. Σχολίασα όχι τα σποτ, αλλά τη φωνή της Πολιτικής Προστασίας, δεν αναφέρθηκα σε πρόσωπα. Στο Facebook, ο καθένας καταλαβαίνει από την ανάρτηση που κάνεις ό,τι θέλει και γράφει από κάτω ό,τι να ΄ναι. Εντελώς άχρηστο μέσο, μόνο συμφορά προκαλεί και νομίζω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω πάλι γιατί είναι κακή ενέργεια και τίποτα άλλο. Αν μου ζητούσαν να συμμετέχω σε σποτ για να κλειστεί ο κόσμος μέσα θα έλεγα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι λύση, να κρυφτεί ο κόσμος μέσα, αλλά να μην υπεισέλθουμε σε αυτό το θέμα γιατί προκαλεί διχασμό».

Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετές αντιδράσεις στο τραπέζι του Πρωινό. Οι Αφροδίτη Γραμμέλη και Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν εκείνοι που τοποθετήθηκαν πιο έντονα απέναντι σε όσα είπε η ηθοποιός. Η Φαίη Σκορδά τόνισε από πλευράς της: « Όταν έχεις την πολυτέλεια να εκφέρεις μία άποψη για το Μένουμε Σπίτι ή όχι, την έχεις γιατί δεν γίναμε Ιταλία. Πλέον, έχουμε και την πολυτέλεια να κάνουμε μια κουβέντα παραπάνω και να κάνουμε και κριτική και να έχουμε και άποψη για το αν το σποτ με τον Χρήστο Λούλη ήταν καλό ή όχι». Για ένα πράγμα είχε σίγουρα δίκιο η Θεοφανία Παπαθωμά για τον διχασμό που φέρνουν τέτοιες συζητήσεις, τόσο κοντά στην χρονική περίοδο των γεγονότων.

Read more