Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά [pics]
Ανανέωση με τέσσερα καινούρια πρόσωπα
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά [pics]

Άγριες Μέλισσες: Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε ένα τέλος εποχής για πολλούς πρωταγωνιστές της σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της σειράς θα μεταφερθούμε πέντε χρόνια μετά όπου καινούρια πρόσωπα και εξελίξεις θα λάβουν χώρα.

Τέσσερα νέα πρόσωπα, τέσσερις νέοι ρόλοι μπαίνουν στη σειρά που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη ζωή της Ελένης στη φυλακή.

Για να τους δούμε αναλυτικά.

Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης): Δεσμοφύλακας στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Φωτεινή Αβδελά (Αλεξάνδρα Παντελάκη): Παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μία την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για τον λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Μαίρη Χατζίδου (Εύα Σιμάτου): Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Χριστίνα Σέκερη (Χριστίνα Χριστοδούλου): Μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

Νέα πρόσωπα, μεγάλο ενδιαφέρον.

Read more