Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές του σίριαλ για τη Ζackie/Ζακ Κωστόπουλο [pics]
Για τη Ζackie/Ζακ
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές του σίριαλ για τη Ζackie/Ζακ Κωστόπουλο [pics]

Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές φωτογραφήθηκαν με μπλουζάκια για τη Zackie, προτρέποντας για συμμετοχή στην καμπάνια ενίσχυσης για τα έξοδα της δίκης.

Άγριες Μέλισσες: Όπως αναφέρει η πρωτοβουλία Justice For Zak/Zackie, «Εκτός από εξαιρετικοί ηθοποιοί είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι εκεί στις Άγριες Μέλισσες. Φωτογραφίζονται με μπλουζάκια για τη Zackie, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης. Είναι πολύ σημαντική η δημόσια στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει από ανθρώπους που η δουλειά τους αφορά τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου».

Οι πρωταγωνιστές του γνωστού σίριαλ θέλησαν να στείλουν ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα κατά της ομοφοβίας. Φωτογραφήθηκαν λοιπόν με τα μπλουζάκια για τον Ζακ Κωστόπουλο, στηρίζοντας την καμπάνια οικονομικής στήριξης για τα έξοδα της δίκης για τη δολοφονία του.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Βασιλώτος, η Αμαλία Καβάλη, η Έλλη Τρίγγου, η Νεφέλη Κουλούρη, η Ελένη Καρακάση, η Μαρία Πετεβή, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και άλλοι ένωσαν τις δυνάμεις του στα πλατό του Διαφανίου.

Το μπλουζάκι για τη Zackie είναι τυπωμένο από τη πρωτοβουλία «Μοίρασμα». Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν προς κάλυψη των δικαστικών εξόδων.

Είναι πολύ σημαντική η δημόσια στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει από ανθρώπους που η δουλειά τους αφορά τόσο μεγάλη μερίδα κόσμου. Αν θέλετε να στηρίξετε κι εσείς την πρωτοβουλία για τα έξοδα της δίκης μπείτε εδώ: https://gogetfunding.com/justice-for-zak/

Η συγκεκριμένη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης είναι αυτή που συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, όπως αναφέρεται, θα διατεθεί για την κάλυψη των διαδικαστικών και λοιπών εξόδων που απαιτούνται για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και της δικαίωσης της μνήμης του.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ιστότοπο για τη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω fundraising, μόλις ολοκληρωθεί το δικαστικό και θεσμικό σκέλος του αγώνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του Ζακ και τη δίκαιη τιμωρία όσων συμμετείχαν σε αυτήν, «θα γίνει ένας δημόσιος απολογισμός των εξόδων, ώστε να υπάρχει μια ανοιχτή και διαφανής σε όλους/ες διαδικασία».

Στην περίπτωση που το ποσό που θα συγκεντρωθεί υπερβαίνει τα έξοδα, τα χρήματα θα διατεθούν για τη στήριξη ενός κοινωνικού σκοπού.

Read more

LIFESTYLE

Μαρία Μπεκατώρου: Η αλλαγή στην εμφάνιση της που την ήθελε πολύ - «Έχασα 11 κιλά» [vid]

LIFESTYLE

«Μέτριος εγώ - Κάθαρσις»: Οι ηθοποιοί στηρίζουν Σπύρο Μπιμπίλα [pics]

LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: H συγκίνηση για τον Θάνο και οι κατηγορίες για βιασμό [vid]

LIFESTYLE

Ανθή Σαλαγκούδη: Το σοκ της όταν έμαθε για τις δηλώσεις του Περικλή - Τι απάντησε [vid]

LIFESTYLE

Μαρία Ηλιάκη: Γιατί ζήτησε βοήθεια από τους followers της [vid]

LIFESTYLE

Αλέξης Κούγιας: Γιατί έκανε έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι είπε on air [vid]

LIFESTYLE

Bella Kidman Cruise: Η κόρη του Tom Cruise σε μια σπάνια selfie [pic]

LIFESTYLE

Lady Gaga: Μισό εκατομμύριο δολάρια αμοιβή για να βρει τα κλεμμένα σκυλάκια της