Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσιόγλου έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε [vid]
Ο ηθοποιός είχε άγιο
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός Σωτήρης Ταχτσιόγλου έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε [vid]

Άγριες Μέλισσες: O ηθοποιός που παίζει στην πετυχημένη σειρά γλίτωσε με μόνο ένα χειρουργείο στη μέση.

Άγριες Μέλισσες: Είναι από αυτά που λες ότι δεν θα συμβούν σε εσένα.

Μάλιστα ο ηθοποιός που πριν λίγους μήνες έγινε παππούς αλλά και πριν δυο μήνες ξανά μπαμπάς είχε ένα σοβαρό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή του. Την περασμένη Πέμπτη ο Σωτήρης Ταχτσόγλου, σε μια προσπάθεια να μπει στο κλειδωμένο διαμέρισμά του από το μπαλκόνι, έπεσε από τον τρίτο όροφο μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του.

Όπως τόνισε ο Σωτήρης Ταχτσόγλου στο Star, επέστρεψε κουρασμένος στο σπίτι του αργά το βράδυ και διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά μέσα. Έτσι αποφάσισε να τολμήσει να πηδήξει στο μπαλκόνι. Για καλή του τύχη έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο ανέκοψε την πορεία του. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση και την Πέμπτη θα πάρει εξιτήριο.

«Κλειδωθήκαμε έξω και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα. Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Το σκέφτομαι τώρα και ανατριχιάζω»!

Read more