Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Βγήκε θετική στον ιό και μας στέλνει το μήνυμά της [pic]
Απομονωμένη από τα παιδιά της θα παραμείνει η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη κορονοϊός: Βγήκε θετική στον ιό και μας στέλνει το μήνυμά της [pic]

Αγγελική Ηλιάδη: H τραγουδίστρια αποκάλυψε την είδηση μέσα από το Instagram της.

Αγγελική Ηλιάδη: Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια ανέφερε ότι βγήκε θετική στον ιό.

Τόνισε μάλιστα, ότι θα παραμείνει μακριά από τα παιδιά της για να μην κολλήσουν.

Στην ανάρτηση της αναφέρει: «Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση. Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!».

Η Αγγελική Ηλιάδη θεώρησε απαραίτητο να ενημερώσει τους followers της για την εξέλιξη της υγείας της, ώστε να είναι όλοι προσεκτικοί και να μην αδιαφορούν για την τήρηση των μέτρων και την υγεία των συνανθρώπων τους αλλά και των πιο κοντινών τους προσώπων.

Read more