Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση σε follower για την «παραμορφωμένη» εμφάνισή της [pics]
Της αρέσει να αλλάζει συχνά την εμφάνισή της
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη: Η απάντηση σε follower για την «παραμορφωμένη» εμφάνισή της [pics]

Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια έχει αλλάξει σταδιακά το στυλ της.

Αγγελική Ηλιάδη: Η τραγουδίστρια φροντίζει πολύ την εμφάνιση της και δεν διστάζει να αναφέρει τις παρεμβάσεις πιο κάνει για να διατηρείται όμορφη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες της από τη δουλειά της αλλά και την προσωπική της ζωή. Όπως είναι φυσικό ένα πρόσωπο που εκτίθεται αποκομίζει πολλά θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια για το κάθε τι που κάνει.

Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιατρό της, τον οποίο επισκέφτηκε για να κάνει μία θεραπεία, κάτω από τα μάτια για τους μαύρους κύκλους.

Όπως έγραψε μάλιστα, «With my doctor @dralban_gr ♥️ today’s treatment for the eyes Nanosoft! Love your self».

Τα σχόλια από κάτω ήταν ποικίλα, από το πόσο όμορφη είναι και ότι έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, έως… συμβουλές για να αποφεύγει τέτοιες θεραπείες.

«Συγγνώμη γιατί τέτοια παραμόρφωση; Τα μεγάλα φαίνονται ογκώδες και τσίτα όλο το πρόσωπο καλό είναι από κάποια ηλικία και μετά να κάνεις κάποιες θεραπείες στο πρόσωπό σου, αλλά αυτό το αποτέλεσμα που βλέπω εγώ λέγεται παραμόρφωση προσώπου. Πραγματικά τέτοια αλλαγή δεν την περίμενα και δεν είναι ότι είσαι πολύ μεγάλη δηλαδή πιο μετά πως θα είναι… δεν το λέω για να σε μειώσω, να σε προσβάλλω, απλά είναι πολύ άσχημο το αποτέλεσμα»!

Φυσικά, η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε: «Ε τότε κορίτσι μου σου συνιστώ να μην με κοιτάς!?καλό σου βραδάκι!»!

Ασχέτως σε ποιον και αν αρέσει, οι αποφάσεις για την εμφάνισή της, ανήκουν αποκλειστικά στην ίδια.

Read more