Αεροπλάνο Πακιστάν: Γνωστό μοντέλο νεκρό στο δυστύχημα [pics]
Η πανέμορφη γυναίκα ήταν άτυχη
LIFESTYLE

Αεροπλάνο Πακιστάν: Γνωστό μοντέλο νεκρό στο δυστύχημα [pics]

Αεροπλάνο Πακιστάν: Ο λόγος για την Ζάρα Αμπίντ, η οποία επέβαινε στη μοιραία πτήση που συνετρίβη στο Καράτσι.

Αεροπλάνο Πακιστάν: Η αεροπορική τραγωδία στο Πακιστάν η οποία μετράει 107 νεκρούς της πτήσης PK 8303 που κατέπεσε στο Καράτσι είχε για θύμα της και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ παγκοσμίως.

Η 28χρονη καλλονή από το Πακιστάν που είχε ξεκινήσει και καριέρα ηθοποιού στην πατρίδα της είχε καταφέρει να αναδειχθεί στον κόσμο της μόδας παγκοσμίως, λόγω των πολύ μακριών μαλλιών της και του σκουρόχρωμου δέρματός της.

Μετά τη συντριβή, φίλοι και συγγενείς της Zara Abid, ανέβασαν ποστς στο Twitter που έκαναν λόγο για τον θάνατό της, όμως αυτό συνέβη πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για τον αριθμό των νεκρών. Οι φίλοι της θέλησαν να πιστέψουν ότι η κοπέλα βρισκόταν ανάμεσα στους επιζώντες, όμως δυστυχώς, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter ο δημοσιογράφος Zain Khan η Abid δεν είχε επιζήσει από τη συντριβή.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Khadijah Shah δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μήνυμα με το οποίο θρηνούσε την απώλεια της Zara Abid.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του άτυχου μοντέλου, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ζάρα έχασε τη ζωή της στο αεροπορικό δυστύχημα.

Read more