Βobby Βag: Η καινούρια τσάντα του Οίκου Dior έχει το όνομα του αγαπημένου κατοικίδιου του σχεδιαστή [vid]
Μια αναφορά στη θηλυκότητα και στην ήσυχη προσέγγισης της ζωής
FASHION

Βobby Βag: Η καινούρια τσάντα του Οίκου Dior έχει το όνομα του αγαπημένου κατοικίδιου του σχεδιαστή [vid]

Βobby Βag: Τον φετινό Ιούνιο η σχεδιάστρια του οίκου Maria Grazia Chiuri παρουσίασε τη νέα it τσάντα για το Φθινόπωρο 2020.

Βobby Βag: H παγκόσμια κυκλοφορία της νέας τσάντας του οίκου έγινε στις 11 Ιουνίου.

Το όνομα της νέας It bag  που σχεδίασε η  Maria Grazia Chiuri δεν είναι καθόλου τυχαίο. Έχει πάρει το όνομα του αγαπημένου σκυλιού του ιδρυτή του οίκου, Bobby. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Το όνομα Bobby έχει δοθεί και σε ένα διάσημο κοστούμι του Dior αλλά ήταν και η έμπνευση για ένα μπουκάλι αρώματος περιορισμένης έκδοσης, φτιαγμένο σύμφωνα με την εικόνα του, σχεδιασμένο από τον Fernand Guery-Colas.

Η νέα τσάντα είναι η επιτομή της διαχρονικής νεωτερικότητας σε μια γυναικεία γραμμή. Σε σχήμα γυναικείας καμπύλης αλλά και σχήμα μισοφέγγαρου, η τσάντα Dior Bobby διατίθεται σε τρία μεγέθη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο και σε 4 χρώματα (μαύρο, κρέμα, καμηλό και μπλε).  Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που πρέπει να έχουν οι φαν του οίκου στη συλλογή τους και μπορεί να κρατηθεί στο χέρι, να φορεθεί στον ώμο ή σταυρωτά στο σώμα χάρη στους αποσπώμενους ιμάντες ώμου.

Έχει στο καπάκι το λογότυπο CD και λεπτομέρεια στην αγκράφα, που θυμίζει σέλα αλόγου. Το δέρμα κόβεται σε διαφορετικά κομμάτια, τα οποία στη συνέχεια συναρμολογούνται ένα προς ένα για να σχηματίσουν τις καμπύλες του μισοφέγγαρου. Η εμβληματική υπογραφή, η διεύθυνση «30 Montaigne» είναι ανάγλυφη και χειροποίητη στο πίσω μέρος της τσάντας δίνοντας τη μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Η Bobby bag αποπνέει ένα είδος γοητείας του παλιού κόσμου, το οποίο την καθιστά διαχρονική – μια υπέροχη κίνηση αυτή την εποχή κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, όπου όλοι θέλουμε να ακολουθήσουμε μια πιο αργή προσέγγιση για τη ζωή.

Ανακαλύψτε στο βίντεο που ακολουθεί το εξαιρετικό savoir-faire αυτής της ολοκαίνουριας τσάντας.

Read more