Βάσια Κωσταρά: 20% των εσόδων της συλλογής της στον αγώνα κατά του κορονοϊού
Όλοι στη μάχη κατά του covid-19
FASHION

Βάσια Κωσταρά: 20% των εσόδων της συλλογής της στον αγώνα κατά του κορονοϊού

Βάσια Κωσταρά: Η βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως ενώνει τις δυνάμεις για να δώσει τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Βάσια Κωσταρά: Τα εγχώρια fashion brands δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα. Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά ανακοίνωσε ότι θα συμβάλλει στην καταπολέμηση του κορονοϊού και προσφέρει το 20% των εσόδων από τη συλλογή της.

Η σχεδιάστρια έχει ξεχωρίσει στον χώρο της ελληνικής βιομηχανίας της μόδας για το bohemian στιλ του brand της. Οι μοναδικές της δημιουργίες έχουν το δικό τους φανατικό κοινό. Η δωρεά της αφορά τις πωλήσεις όλων των προϊόντων που υπάρχουν στο e-shop του brand της, μέχρι το τέλος του Απριλίου. Τα χρήματα θα πάνε στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοίξει η ελληνική κυβέρνηση για τη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η Βάσια Κωσταρά κυκλοφόρησε μία νέα συλλογή, την Comfy Collection, με άνετα ρούχα ειδικά σχεδιασμένα για να μας κάνουν να νιώθουμε άνετα τις ημέρες της καραντίνας. Η σχεδιάστρια φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι σούπερ δημιουργική. Όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μία νέα συλλογή με sporty ρούχα.

Η νέα συλλογή «The Sporty Drop» θα περιλαμβάνει κολάν και crop tops. Η σχεδιάστρια παρουσίασε τη νέα της συλλογή, φορώντας ένα φανταστικό sporty σετ στο σπίτι της. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online από αύριο, Σάββατο 11 Απριλίου.

Read more