![Τζούντι Ντεντς Vogue: H 85χρονη ηθοποιός είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue [pics]](https://www.mivida.gr/wp-content/uploads/2020/05/05/judi-geds.jpg)
Τζούντι Ντεντς Vogue: H 85χρονη ηθοποιός είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue [pics]
Τζούντι Ντεντς: H βραβευμένη βρετανίδα ηθοποιός γράφει ιστορία ποζάροντας για τη βρετανική Vogue, ως το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο που έχει εμφανιστεί ποτέ σε εξώφυλλο του περιοδικού.
Τζούντι Ντεντς: Η συζήτηση για το εξώφυλλο της βρετανική έκδοσης της Vogue είχε γίνει πριν το ξέσπασμα της πανδημίας.
«Πριν η πανδημία κορονοϊού θέσει τον κόσμο σε lockdown, ο (δημοσιογράφος) Τζάιλς Χάτερσλεϊ την επισκέφτηκε στο σπίτι της στο Σάρεϊ, για να συζητήσουν τα πάντα, από την συνταξιοδότηση που δεν την σκέφτεται καν, μέχρι το γεγονός ότι αποτελεί “φαινόμενο” στα social media χωρίς να ασχολείται η ίδια με αυτά», γράφει η ανάρτηση του διάσημου περιοδικού στο Instagram.

Η Ντεντς ποζάρει με ένα φλοράλ Dolce & Gabbana ενώ το διεισδυτικό βλέμμα της κοιτάζει απευθείας στη κάμερα, για το τεύχος Ιουνίου. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, που η Vogue μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, η Ντεντς είναι ντυμένη με ένα φόρεμα της La Collection και ένα σατέν τζάκετ Giorgio Armani. «Μετά από έξι δεκαετίες στην σκηνή, είναι ασφαλές να πούμε πως η Τζούντι Ντεντς προσελκύει την αγάπη του κοινού σε “βιομηχανική κλίμακα”.
Για το τεύχος Ιουνίου, η Ντεντς προσκάλεσε την βρετανική Vogue στο σπίτι της για να συζητήσουμε για την αγάπη και τον γάμο (έχει δεχτεί τέσσερις προτάσεις), την συλλογή της από βραβεία που διευρύνεται (μεταξύ των οποίων 11 BAFTA και ένα Oscar) και την παροδική ενασχόληση με την ραπ μουσική, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε».

Η ίδια η Ντεντς συζητά για την προχωρημένη ηλικία, λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα που να είναι ζηλευτό στα 85. «Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Λένε ότι ηλικία είναι η στάση που κρατά κανείς. Είναι φρικτό». Είναι σαφές ότι η Ντεντς νοσταλγεί το παρελθόν που ήταν εντελώς ανεξάρτητη. Πριν λίγα χρόνια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την οδήγηση εξαιτίας της κακής πλέον όρασής της. «Είναι το πιο τρομερό σοκ για το σύστημα σου. Είναι τόσο φρικτό να εξαρτάσαι από άλλους ανθρώπους». Aυτή είναι η πρώτη φορά που η Ντεντς εμφανίζεται σε εξώφυλλο της Vogue. «Η φωτογράφιση σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη», λέει η κόρη της, Φίντι Γουίλιαμς. «Η ηλικία, νομίζω, επηρεάζει πάρα πολύ το πώς νιώθει για τον εαυτό της και αυτό της έδωσε μια μικρή ώθηση αυτοπεποίθησης για να σκεφτεί “Ίσως είμαι ακόμα ΟΚ”».
«Βέβαια από την άλλη μεριά, όταν τελείωσε η φωτογράφιση επέστρεψε κυριολεκτικά πιστεύοντας πως είναι η Beyoncé», χαριτολογεί.
Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η Τζέιν Φόντα, που είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue σε ηλικία 81 ετών. Η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο τεύχος Απριλίου του 2019.
