Τσάντες καλοκαίρι 2020: Οι κυρίαρχες τάσεις
Μας περιμένουν να τις κρατήσουμε!
FASHION

Τσάντες καλοκαίρι 2020: Οι κυρίαρχες τάσεις

Τσάντες καλοκαίρι 2020: Αγαπάτε τον ρεαλισμό ή τη φαντασία; Υπάρχουν φέτος πολλές επιλογές στις τάσεις που επικρατούν για τις τσάντες του καλοκαιριού και έτσι μπορείτε άφοβα να διαλέξετε.

Τσάντες καλοκαίρι 2020: Οι πλεκτές τσάντες, οι λεγόμενες και raffia bags, είναι οι αδιαμφισβήτητες πρωταγωνίστριες του καλοκαιριού. Γυαλισμένες και λουσάτες αξίζουν μια θέση και στο γραφείο σας και όχι μόνο στην παραλία. Cross-body, micro bags oversized tote bags έχουν και αυτές την τιμητική τους.

Δείτε τις βασικές τάσεις και διαλέξτε ποια τσάντα θα κρατήσετε εσείς φέτος το καλοκαίρι.

Raffia bags Πλεκτές τσάντες με σχοινί, ψάθα ή μαλλί

Υλικά όπως το σχοινί και η ψάθα είναι πολύ χαρακτηριστικά για την καλοκαιρινή περίοδο. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να μην χρησιμοποιηθούν και στη δημιουργία των νέων σχεδίων της σεζόν. Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν αυτά τα υλικά για τη νέα τους συλλογή και μας την παρουσίασαν στις εβδομάδες μόδας.

Micro bags

Μικροσκοπικές τσάντες στο χέρι, χιαστί ή στο λαιμό


Οι τσάντες που δεν χωρούν σχεδόν τίποτα αποτελούν εδώ και χρόνια μια από τις κορυφαίες τάσεις. Όπως φαίνεται λοιπόν δεν θα λείψουν ούτε αυτή τη σεζόν από την λίστα με τα top trends. Στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας παρουσιάστηκαν πληθώρα σχεδίων με μικρά τσαντάκια που κρατούνται στο χέρι ή μπαίνουν χιαστί. Αυτά όμως που ξεχώρισαν ήταν τα τύπου βραχιόλι και εκείνα που κρεμιούνται στο λαιμό.

Big sacs

Σε αντίθεση με τις μικροσκοπικές τσάντες που δεν χωρούν παρά μόνο τα κλειδιά ή τα χρήματα, οι τεράστιες tote τσάντες της Άνοιξης και του Καλοκαιριού μας δίνουν την ευκαιρία να κουβαλήσουμε τα πάντα. Είναι ιδανικές για shopping bag, αλλά και για τις γυναίκες που χρειάζονται μια μεγάλη τσάντα στην καθημερινότητα τους.

Clutches

Τα τσαντάκια καρπού που μοιάζουν με βραχιόλια αποτελούν μια ιδιαίτερα χρηστική πρόταση για τη σεζόν. Λειτουργούν εξίσου ως αξεσουάρ – κόσμημα για τις καθημερινές, αλλά και τις βραδινές μας εμφανίσεις. Πρόκειται για μια κομψή πρόταση για καθημερινές, αλλά κυρίως επίσημες εμφανίσεις.

Bucket bags

Τα σχέδια τσάντας τύπου «κουβά» είναι ένα ακόμη από τα fashion trends της χρονιάς. Στα καταστήματα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο στα μεγέθη, όσο και στα σχέδια των bucket bags με μοντέρνο, αλλά και πιο κλασσικό στυλ.

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Το καλοκαίρι δεν θα ήταν πλήρες χωρίς ποπ και έντονα χρώματα. Το πράσινο, το πορτοκαλί μανταρίνι και το κλασικό μπλε κοβάλτιο (το χρώμα της Pantone της χρονιάς) έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Αν συνδυάσετε ένα κλασικό σχέδιο με ένα έντονο χρώμα θα έχετε ένα ακόμα πιο chic αποτέλεσμα.

Read more