Νυφικά 2021: Ανέβαλες τον γάμο σου; Δες τις τάσεις για το 2021 [pics]
Από τη συλλογή των Victor & Rolf 2021
FASHION

Νυφικά 2021: Ανέβαλες τον γάμο σου; Δες τις τάσεις για το 2021 [pics]

Νυφικά 2021: Σίγουρα έχεις ακούσει για δεκάδες γάμους όχι μόνο επωνύμων αλλά και φίλων σου που αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού.

Νυφικά 2021: Η εποχή άνοιξη καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι μια εποχή γεμάτη γάμους και εκδηλώσεις. Οι περισσότεροι όμως, αφού οι συναθροίσεις δεν επιτρέπονται, έχουν αναβάλει τον γάμο τους για την επόμενη σεζόν.

Αυτό αφορά φυσικά τα ζευγάρια που έχουν οραματιστεί γαμούς υπερπαραγωγή και όχι μια τελετή για 2 άτομα σε ένα νησί. Αν λοιπόν (ξανα)προγραμματίζεις τον γάμο σου για το 2021, τότε πρέπει να τσεκάρεις και τις νέες τάσεις στα νυφικά.

Πολλοί οίκοι μόδας, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τις bridal συλλογές τους αυτή την εποχή και τα bridal brands προβλέπουν τις τάσεις στα νυφικά για την επόμενη χρονιά. Σκοπός τους; να δώσουν την ευκαιρία στις υποψήφιες νύφες να σχεδιάσουν αλλά και να ονειρευτούν τον τέλειο γάμο. «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι σημαντικό να ονειρεύεσαι. Ένας γάμος σημαίνει ελπίδα και εμπιστοσύνη. Δύο αξίες τις οποίες χρειαζόμαστε αυτόν τον καιρό», αναφέρουν οι Viktor&Rolf για τη Spring 2021 bridal συλλογή τους.

Βλέποντας τις τάσεις στα νυφικά, θα εμπνευστείς ξανά ώστε να διαλέξεις το τέλειο νυφικό για εσένα.

Αφαιρετικές γραμμές

Οι νύφες αυτές τις εποχές αναζητούν πιο λιτά νυφικά, με έμφαση στο πίσω μέρος αλλά πολύ μικρότερες ουρές και απλό, αφαιρετικό πέπλο.

Photo: Courtesy of Lace & Liberty

Statement Φούστες

Όλο το ενδιαφέρον του φορέματος επικεντρώνεται στη φούστα. Αυτό σημαίνει ότι το πάνω μέρος απλοποιείται και όλη η διαφορά γίνεται στο κάτω μέρος.

Sophie et Voilà Spring 2021 / ImaxTree

Ρομαντικές δαντέλες

Η δαντέλα είναι πάντα τάση και δίνει τη ρομαντική διάθεση που αρμόζει στην ημέρα. Θα την δει σε φανταστικά μανίκια, σε λεπτομέρεια στο πίσω μέρος ή σε ημιδιαφάνεια.

Photo: Courtesy of Savannah Miller

Amsale Spring 2021 / ImaxTree

Boho διάθεση

Χαλαρή διάθεση, με φτερά ή σαν καφτάνι, το νυφικό σου μπορεί να εκφράζει την ανεμελιά και τo boho χαρακτήρα σου.

Photo: Courtesy of Sahroo

Αφηρημένες σιλουέτες

Για τις φαν του μινιμαλισμού, το trend αυτό είναι το κατάλληλο. Απροσδιόριστες γραμμές και χαλαρές φόρμες που τυλίγουν το σώμα με τη μορφή μια κάπας ή ενός απλού δεσίματος . Η κομψότητα σας αναδεικνύεται με τον πιο «ήσυχο» τρόπο.

Viktor & Rolf Spring 2021 / ImaxTree

Photo: Courtesy of Savannah Miller Bridal

Read more