Είναι ο πρώτος άντρας που γίνεται εξώφυλλο της Vogue και είναι ο Ηarry Styles
Τα ρούχα είναι για να περνάμε καλά
FASHION

Είναι ο πρώτος άντρας που γίνεται εξώφυλλο της Vogue και είναι ο Ηarry Styles

Ηarry Styles: Ο νεαρός τραγουδιστής - style icon φωτογραφίζεται με φόρεμα Gucci για την αμερικανική Vogue.

Ηarry Styles: Στα 127 χρόνια κυκλοφορίας της «Βίβλου της μόδας» ο Harry Styles είναι ο πρώτος άνδρας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο και γράφει ιστορία.

Η φωτογράφιση για το περιοδικό έγινε από τον Tyler Mitchell και ο Βρετανός pop star φοράει υπέροχα τις Gucci δημιουργίες.

«Τα ρούχα είναι για να περνάμε καλά και να πειραματιζόμαστε… όταν αφήσεις έξω κλισέ τύπου “υπάρχουν ρούχα για άνδρες και ρούχα για γυναίκες”, όταν δεν έχεις φραγμούς προφανώς ανοίγεις νέους ορίζοντες που μπορείς να κινηθείς».

«Αρκετές φορές πηγαίνω στα μαγαζιά και βρίσκω τον εαυτό μου να θαυμάζει γυναικεία ρούχα. Είναι σαν οποιοδήποτε άλλο όριο βάζεις στη ζωή σου, απλώς περιορίζεις τον εαυτό σου. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις με τα ρούχα».

O νεαρός τραγουδιστής φορά ροζ tutu, συνδυασμένη με φαρδύ κοστούμι με ιδιαίτερο σχέδιο στον γιακά και φόντο την καταπράσινη εξοχή. Εκτός από την μόδα, την οποία έχει αποδείξει ότι αγαπά, μίλησε στο περιοδικό για την εμπειρία του με το διαλογισμό.

«Μου άλλαξε τη ζωή με έναν διακριτικό τρόπο. Με βοήθησε να είμαι πιο “παρών” στη ζωή. Νιώθω ότι μπορώ πια να απολαύσω περισσότερο πράγματα που συμβαίνουν, ακόμα κι αν πρόκειται για το φαγητό ή μία βόλτα με φίλο ή ένα κολύμπι σε μια παγωμένη λίμνη».

Ο Styles σχολίασε τη δολοφονία του George Floyd και το κίνημα Black Lives Matter αλλά και τα γεγονότα που ακολούθησαν, λέγοντας πως «είναι ώρα να μάθουμε να ακούμε. Προσπαθώ εδώ και καιρό να διαβάζω και να μορφώνομαι ώστε σε 20 χρόνια από τώρα, να μπορώ να πράττω σωστά και να ακολουθώ τα σωστά βήματα. Πιστεύω στο κάρμα και θεωρώ ότι είναι ώρα να αρχίζουμε να είμαστε πιο ευγενικοί και συμπονετικοί με τον κόσμο, να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε».

Read more