Η πρώτη Vespa με υπογραφή Dior
Για βόλτες με μια vespa haute-couture
FASHION

Η πρώτη Vespa με υπογραφή Dior

Vespa Dior: Ο γαλλικός οίκος ένωσε τις δυνάμεις του με την ιταλική βιομηχανία και παρουσίασαν μια fashionable έκδοση της εμβληματικής Vespa 946.

Vespa Dior: Η σύγχρονη έκδοση της εμβληματικής Vespa 946, που παρουσιάστηκε το 2012 στο Μιλάνο, επανασχεδιάστηκε για την περίσταση αυτή από τη Maria Grazia Chiuri, Διευθύντρια Δημιουργικού των γυναικείων συλλογών της Dior. Το σκούτερ θα κατασκευάζεται στην Ιταλία, με τη φροντίδα, την αφοσίωση και την ακρίβεια ενός οίκου μόδας.

H vespa θα συνοδεύεται με βαλιτσάκι διακοσμημένο με το μοτίβο Dior Oblique (σχέδιο του Marc Bohan από το 1967), το οποίο ακολουθεί τον σχεδιασμό της σέλας και είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να στερεώνεται στη σχάρα αποσκευών, προσδίδοντας μοναδικό στυλ. Η αποκλειστική σειρά αξεσουάρ συμπληρώνεται από ένα κράνος διακοσμημένο με το ίδιο εμβληματικό μοτίβο.

Η Vespa 946 Christian Dior αποτελεί μια σύμπραξη της ιταλικής βιομηχανίας και του γαλλικού οίκου μόδας, που δίνει στυλ στις βόλτες μας και μας ταξιδεύει στη γαλλική Ριβιέρα. Κάπως έτσι θα θέλαμε να είναι και το καλοκαίρι μας, να ταξιδεύουμε χωρίς προορισμό συντροφιά με αυτή τη vespa και τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Read more