Χαρδαλιάς κέντρα αισθητικής: Απαγορεύεται το μασάζ, η γιόγκα και το personal [vid]
Το μασάζ και λοιπές δραστηριότητες ευεξίας θα αργήσουν λίγο ακόμα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαρδαλιάς κέντρα αισθητικής: Απαγορεύεται το μασάζ, η γιόγκα και το personal [vid]

Χαρδαλιάς κέντρα αισθητικής: Σε διευκρινίσεις για δραστηριότητες που μπορεί να σχετίζονται με τη λειτουργία κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής προέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Χαρδαλιάς κέντρα αισθητικής: Χαρδαλιάς: Πιο συγκεκριμένα στη σημερινή καθιερωμένη ενημέρωση αναφέρθηκε σε δραστηριότητες ευεξίας που μπορεί να λειτουργήσουν κάτω από τον κωδικό των κέντρων αισθητικής, όπως μασάζ, πέρσοναλ προπονήσεις, πιλάτες και γιόγκα και διευκρίνισε ότι απαγορεύεται η λειτουργία τους.

Μιλώντας για όσα έρχονται από Δευτέρα με την σταδιακή άρση μέτρων που εφαρμόστηκαν λόγω κορονοϊού, ο Νίκος Χαρδαλιάς αποσαφήνισε πως γιόγκα, πιλάτες και συναφή προγράμματα σε κέντρα αισθητικής, απαγορεύονται. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έδωσε επιπλέον οδηγίες για το θέμα της ευεξίας καθώς από τη Δευτέρα 4 Μαϊού, οι πολίτες θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να ασκούνται έξω ή σε παραλίες. Ωστόσο εντός των κέντρων αισθητικής τα οποία ανοίγουν, δεν θα είναι εφικτό να πραγματοποιούνται τα προγράμματα που αναφέρθηκαν.

«Η οποιαδήποτε άσκηση αυτών των δραστηριοτήτων θα συμπαρασύρει σε επίπεδο διοικητικών προστίμων και λοιπών συνεπειών για όλη την επιχείρηση». Για τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής είπε επίσης πως η χωροταξική ανάπτυξη δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις οδηγίες αποστάσεων που έχει θέσει το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά στους χώρους και τα περιγράμματα χρήσης που συνοδεύουν τις άδειές τους και τα πιστοποιητικά πυρασφάλειάς τους και μόνο. Δηλαδή αποκλειστικά στους έως τώρα καθορισμένους χώρους.

Read more