Τζο Μπάιντεν: Μπρους Σπρίνγκστιν, Μπίλι Άιλις, Τζον Λέτζεντ και πολλοί άλλοι στην προεκλογική του καμπάνια [vid]
Όλοι στο συνέδριο των Δημοκρατικών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τζο Μπάιντεν: Μπρους Σπρίνγκστιν, Μπίλι Άιλις, Τζον Λέτζεντ και πολλοί άλλοι στην προεκλογική του καμπάνια [vid]

Τζο Μπάιντεν: Καλλιτέχνες και τραγουδιστές ανάμεσα στους φανατικούς υποστηρικτές του υποψηφίου των Δημοκρατικών.

Τζο Μπάιντεν: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν είναι ένας από αυτούς που στηρίζουν την υποψηφιότητά του με μεγάλη θέρμη.

Μάλιστα, με αφορμή το συνέδριο των Δημοκρατικών ο Σπρίνγκστιν έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο κλιπ που θα μπορούσε και να είναι και το προεκλογικό σποτ του αντιπάλου του Τραμπ.

Λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο δημοφιλής τραγουδιστής συντάσσεται στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ. Ακριβώς όπως είχε κάνει πριν 4 χρόνια στηρίζοντας την Χίλαρι Κλίντον.

Με αφορμή την έναρξη του συνεδρίου των Δημοκρατικών, ο Μπρους Σπρίγκστιν κυκλοφόρησε ένα βίντεο κλιπ που δένει με το εμβληματικό του άσμα. Σε αυτό, για τρεισήμισι λεπτά, περνάει από τα μάτια μας η Αμερική των τελευταίων ετών- μια Αμερική που έχει πληγεί από κορονοϊό, μια χώρα που έφτασε στα όρια της μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Το κλιπ αρχίζει με σκηνές από άδειους δρόμους, σταθμούς και γήπεδα λόγω του κορονοϊού και συνεχίζει με πορείες και επεισόδια για τον Τζορτζ Φλόιντ. Ο ίδιος ο Σπρίνγκστιν εμφανίζεται μαζί με την σύζυγο του Πάτι Σκιάλφα.

Ο Τζον Λέτζεντ, η Μπίλι Άιλις, o Common και οι Chicks, είναι μεταξύ των πολλών καλλιτεχνών που θα ανεβούν στη σκηνή, στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ που διεξάγεται ψηφιακά. Οι Λέον Μπρίτζες, Τζένιφερ Χάντσον, Μπίλι Πόρτερ, επίσης συμμετέχουν στο τετραήμερο Συνέδριο.

«Οι καλλιτέχνες αυτοί έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν, να εγγραφούν και να κινητοποιήσουν ψηφοφόρους για να μας οδηγήσουν στη γραμμή τερματισμού τον Νοέμβριο» ανέφερε σε δήλωσή της η Στέφανι Κάτερ, υπεύθυνη προγράμματος του Συνεδρίου. Οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι οι διάσημοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν νέα τραγούδια, καθώς και αμερικανικά κλασικά.

Το μεγαλύτερο μέρος του Συνεδρίου, από Δευτέρα έως Πέμπτη, πραγματοποιείται ψηφιακά λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης του κορονοϊού.

Ο Τζο Μπάιντεν, πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, αναμένεται να λάβει επισήμως το χρίσμα για τις προεδρικές εκλογές στο Συνέδριο. Ο Μπάιντεν πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η Κάμαλα Χάρις θα διεκδικήσει την αντιπροεδρία των ΗΠΑ.

Read more