Τσιόδρας Χαρδαλιάς: Τέλος η καθημερινή ενημέρωση
Αλλαγή για καλό λόγο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιόδρας Χαρδαλιάς: Τέλος η καθημερινή ενημέρωση

Τσιόδρας Χαρδαλιάς: Αλλάζουν λίγο τα δεδομένα εφόσον η πορεία της πανδημίας φαίνεται να είναι υπό έλεγχο

Τσιόδρας Χαρδαλιάς: Η καθημερινή, απογευματινή μας ενημέρωση που έγινε συνήθεια σε όλους, από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλάζει. Ειδικότερα το κλασικό απογευματινό μας ραντεβού θα σταματήσει, καθώς η πορεία της επιδημίας στη χώρα μας κρίνεται ότι βελτιώνεται συνεχώς.

Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση, για την εξέλιξη του κορονοϊού στην χώρα μας θα γίνεται 2-3 φορές (Τρίτη, Πέμπτη) την εβδομάδα και όποτε άλλοτε θα κρίνεται απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα κατά τις Κυριακές.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται αναμένεται να δημοσιοποιηθούν επισήμως σήμερα, ενώ το νέο πρόγραμμα θα τεθεί σε εφαρμογή από τη Δευτέρα.

Πάντως η σημερινή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ εκτός από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας θα βρίσκεται και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος θα ενημερώσει για την επαναλειτουργία των υπόλοιπων καταστημάτων που ανοίγουν από την ερχόμενη Δευτέρα.

Read more