![Τσιόδρας μαθητής: Η συμμαθήτριά του αποκαλύπτει – Ήταν ένα ήσυχο παιδί [vid]](https://www.mivida.gr/wp-content/uploads/2020/05/09/TSIODRAS-NEOS-1.jpg)
Τσιόδρας μαθητής: Η συμμαθήτριά του αποκαλύπτει – Ήταν ένα ήσυχο παιδί [vid]
Τσιόδρας μαθητής: Είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών στην Ελλάδα και είναι λογικό όλοι να ενδιαφέρονται για το παρελθόν του και στοιχεία από τη ζωή του.
Τσιόδρας μαθητής: Μια συμμαθήτριά του λοιπόν, μιλάει για τον καθηγητή όταν ήταν στο δημοτικό. «Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος» λέει η παλιά του συμμαθήτρια.
«Με τον Σωτήρη ήμασταν συμμαθητές από το δημοτικό μέχρι την Γ’ λυκείου, για 12 χρόνια. Ο Σωτήρης ήταν πάντα ο αθόρυβος εργάτης. Δεν ήταν ούτε ο φασαριόζος, ούτε ο εξυπνάκιας, ούτε το σαΐνι, αλλά ούτε και ο απουσιολόγος. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ο αθόρυβος εργάτης», αναφέρει παλιά συμμαθήτρια του καθηγητή και λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα.

Η Ευγενία Χριστιανούδη, συμμαθήτρια του Σωτήρη Τσιόδρα περιγράφει το αθώο φλερτ της με τον καθηγητή στο δημοτικό. «Θυμάμαι ότι στην πέμπτη δημοτικού είχε βρει το θάρρος, που ήθελε θάρρος εκείνη την εποχή, και μου είχε ζητήσει να τα φτιάξουμε. Είχα μείνει εμβρόντητη, δεν υπήρχε κανείς που να μην κάνει παρέα με τον Σωτήρη. Βγαίναμε και παίζαμε όλοι μαζί μπουγέλα. Θυμάμαι την απορία των δασκάλων που δεν καταλάβαιναν πώς γίνεται τώρα αυτό, δηλαδή ένα παιδί που δεν ακούγεται ποτέ, να ξέρει τόσο καλά το μάθημα», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα πάρτι και οι εκδρομές δεν έλειπαν από το πρόγραμμα.