Τραμπ κορονοϊός: Θετικός ο 14χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου
O Μπάρον όπως ανέφερε η Πρώτη Κυρία είναι ασυμπωματικός
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραμπ κορονοϊός: Θετικός ο 14χρονος γιος του Αμερικανού προέδρου

Τραμπ κορονοϊός: Η Μελάνια Τραμπ, αποκάλυψε ότι ο 14χρονος γιος της ίδιας και του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, είναι θετικός στον κορονοϊό.

Τραμπ κορονοϊός: Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, τα τεστ στα οποία υποβάλλεται ο Αμερικανός πρόεδρος είναι αρνητικά.

Παράλληλα, η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο γιος τους Μπάρον  βρέθηκε θετικός στον ιό, παρ’ όλο που ήταν αρνητικός στο πρώτο τεστ. Ο Μπάρον προς το παρόν δεν έχει συμπτώματα.

Αναλυτικά, η Πρώτη Κυρία αναφέρει: «Πριν δύο εβδομάδες, όταν πήρα τα αποτελέσματα της διάγνωσης που είχαν πάρει ήδη τόσοι πολλοί Αμερικανοί στην χώρα και σε όλο τον κόσμο, ήμουν θετική στον κορωνοϊό. Για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, ο σύζυγός μου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε τα ίδια αποτελέσματα. Όπως είναι φυσικό, ο νους μου πήγε κατευθείαν στον γιο μας. Προς μεγάλη μας ανακούφιση, το αποτέλεσμά του ήταν αρνητικό, αλλά και πάλι, όπως τόσοι πολλοί γονείς σκέφτηκαν τους τελευταίους μήνες, δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ “και τι γίνεται αύριο ή την επόμενη μέρα; Ο φόβος μου επαληθεύτηκε όταν έκανε ξανά τεστ και βγήκε θετικό».

Για τα δικά της συμπτώματα, η Μελάνια Τραμπ είπε πως ήταν «ελάχιστα αλλά με χτύπησαν ταυτόχρονα». Όπως ανέφερε, είχε πόνους στο σώμα, βήχα, πονοκεφάλους και ένιωθε κόπωση. Το προεδρικό ζεύγος έχει ξεπεράσει τον ιό, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πλέον μεταδοτικός της Covid-19 και μπορεί να παρευρεθεί σε μια ανοιχτή στο κοινό δημόσια συζήτηση που θα διοργανώσει την Πέμπτη το NBC News, χωρίς να θέτει άλλους σε κίνδυνο, δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος δημόσιας υγείας των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι.

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS Evening News ότι ο ίδιος και ο συνάδελφός του, Κλίφορντ Λέιν, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, (NIH) εξέτασαν το σύνολο των τεστ για Covid-19 που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς και ένα πρόσθετο τεστ που έγινε σε εργαστήριο του NIH για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος δεν είναι μεταδοτικός.

Read more