Παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα: Κλείνει με 400 κιγκλιδώματα
Εικόνα από την Παραλία Θεσσαλονίκης που οδήγησαν στην απαγόρευση κυκλοφορίας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα: Κλείνει με 400 κιγκλιδώματα

Παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα: Από τις 2 το μεσημέρι σήμερα, ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών, από το άγαλμα του Βότση έως και το Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού

Παραλία Θεσσαλονίκης σήμερα: Ξεκίνησε το μεσημέρι η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης λόγω των εικόνων από την παραλία με συνωστισμό  ανθρώπων που έκαναν βόλτα. Η κατάσταση αυτή οδήγησε τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να συναποφασίσει με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα το κλείσιμο της Νέας Παραλίας από το μεσημέρι της Τρίτης. Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. και δημοτικοί αστυνομικοί βρίσκονται συνεχώς στο πλακόστρωτο του παραλιακού μετώπου προκειμένου να κάνουν συστάσεις για τις επόμενες ώρες στους κατοίκους αναφορικά με το «λουκέτο», ενώ από αύριο (Τετάρτη 1/4), στις 2 το μεσημέρι, θα αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα ύψους 150 ευρώ στους παραβάτες.

Τα σιδερένια κιγκλιδώματα και τα σχοινιά που έχουν τοποθετηθεί αποτρέπουν τους πολίτες να κυκλοφορήσουν στη Νέα Παραλία. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη, η κυκλοφορία θα απαγορεύεται καθημερινά από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης, ενώ η περιοχή θα παραμένει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η ανάρτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα: «Μετά τις σημερινές εικόνες από τη γεμάτη Παραλία της Θεσσαλονίκης το κλείσιμό της είναι μονόδρομος. Συμφωνήσαμε με τον Κώστα Ζέρβα να προχωρήσουμε στο μέτρο αυτό με ισχύ από αύριο το μεσημέρι. Χρέος μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξουμε την υγεία των συμπολιτών μας».

Read more