Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα: Στον εισαγγελέα η 33χρονη που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα – Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών [vid]
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα κίνητρα της γυναίκας
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα: Στον εισαγγελέα η 33χρονη που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα – Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών [vid]

Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η γυναίκα που αναφέρεται ως κοκκινομάλα και προσήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα.

Θεσσαλονίκη Μαρκέλλα: Η γυναίκα άφησε το παιδί σε ένα βενζινάδικο 44 ώρες μετά, ενώ στον οργανισμό της μικρής βρέθηκαν ισχυρά ναρκωτικά. Σημειώνεται πως η 33χρονη συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ωστόσο, η δικογραφία που πρόκειται να σχηματιστεί, θα περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως αυτό της αρπαγής ανηλίκου, καθώς και όποιο άλλο καινούργιο στοιχείο προκύψει και θα σταλεί στον εισαγγελέα, για να τη μελετήσει. Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα γύρω στις 11:00 της Πέμπτης. Στο σπίτι της ύποπτης στην Καλαμαριά βρέθηκαν τα ρούχα τα οποία φορούσε κατά την αρπαγή της Μαρκέλλας πριν από μία εβδομάδα, με βάση το οπτικό υλικό που υπάρχει. Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα είχε ξυρίσει τα μαλλιά της ώστε να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές, μιας και αναζητούσαν μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά.

Η 33χρονη συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης, όπου διέφυγε αμέσως μετά την απελευθέρωση της Μαρκέλλας και εκεί φέρεται να νοίκιασε ένα μικρό διαμέρισμα. Η συλληφθείσα φέρεται, επίσης, να έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας, μια και κατά το παρελθόν διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη μητέρα της 10χρονης.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ οι αρχές έχουν εξακριβώσει πως η 33χρονη και η οικογένεια της Μαρκέλλας έμεναν κάποτε στην ίδια πολυκατοικία, η μητέρα της όταν κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει την παλιά της γειτόνισσα δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση και φάνηκε να μην την γνωρίζει.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές είναι το κίνητρο της αρπαγής. Η 33χρονη δεν φαίνεται διατεθειμένη να βοηθήσει τις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να βρουν για ποιο λόγο κρατούσε τη μικρή επί 44 ώρες, γιατί της χορήγησε επικίνδυνα ναρκωτικά και γιατί τελικά την άφησε ελεύθερη. Παράλληλα, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι συνέβη τις ώρες που κρατούσε την μικρή Μαρκέλλα.

Η 33χρονη 44 ώρες μετά την αρπαγή της μικρής αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη. Έτσι κάμερα την κατέγραψε ντυμένη με κουκούλα και μάσκα να αφήνει το κορίτσι μόνο του σε ένα βενζινάδικο. Μάλιστα, το παιδί τρέχει για λίγο από πίσω της, μέχρι η 33χρονη να το διώξει. Στη συνέχεια φαίνεται το παιδί να τριγυρνά σαν χαμένο μέχρι που αναζητά βοήθεια.

Read more