Παρουσιάστηκε το διαφημιστικό σποτ για το ελληνικό καλοκαίρι – It’s a state of mind [vid]
Το όμορφο ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσιάστηκε το διαφημιστικό σποτ για το ελληνικό καλοκαίρι – It’s a state of mind [vid]

Τουρισμός σποτ: Παρουσιάστηκε το διαφημιστικό σποτ για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Τουρισμός σποτ: Η ταινία Endless Greek Summer αποτελεί το πρώτο video της καμπάνιας για τον τουρισμό, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Στη δημοσιότητα δόθηκε για πρώτη φορά το βίντεο της καμπάνιας για την φετινή σεζόν, με την τουριστική περίοδο να έχει ουσιαστικά ξεκινήσει για τους Έλληνες, ενώ από τις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα σύνορα για πολίτες από 29 χώρες του εξωτερικού, πριν επιτραπούν οι πτήσεις και για άλλες χώρες από την 1η Ιουλίου (εξαιρουμένων των χωρών με αρνητική επιδημιολογικά αποτελέσματα).

«Απολαύστε το ελληνικό καλοκαίρι όπου κι αν βρίσκεστε», είναι το κεντρικό σύνθημα της νέα καμπάνιας για τον ελληνικό τουρισμό, σύμφωνα με το βίντεο που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ζάππειο, στην οποία συμμετείχε και ο πρωθυπουργός. «Το εφετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, δεν θα είναι όπως το είχαμε σχεδιάσει», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι «στην Ελλάδα τα καταφέραμε καλά να αντιμετωπίσουμε το πρώτο κύμα της πανδημίας».

«Δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω… Είναι state of mind. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να επικοινωνείς με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος». Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι και το σύνθημα του υπουργείου Τουρισμού. «Εύχομαι αυτό το σποτ να είναι καλοτάξιδο», σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τον τουρισμό

«Αυτή η επιτυχία μας επιτρέπει σταδιακά να επανερχόμαστε στη νέα οικονομική κανονικότητα και να απελευθερώνουμε σταδιακά διάφορους κλάδους της οικονομικής ζωής, όπως αυτός του τουρισμού, από τον οποίο η ελληνική οικονομία είναι πολλαπλώς εξαρτημένη». «Η Ελλάδα θα είναι ίδια και ταυτόχρονα διαφορετική για να λειτουργήσουμε με ασφάλεια», είπε και πρόσθεσε: «Η ασφάλεια στην υγεία όλων παραμένει η πρώτη μας αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

«Η Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από τον ήλιο και τη θάλασσα, σε αυτές τις διακοπές θα εκτιμήσουμε περισσότερο την έννοια της ελευθερίας. Θα δούμε τα πράγματα διαφορετικά. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι το καλοκαίρι δεν είναι μια εποχή, αλλά μια ματιά στα πράγματα», τόνισε. «Ο αριθμός των τουριστών θα είναι εμφανώς μειωμένος, το ξέρουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι «η καμπάνια δεν επενδύει μόνο στο 2020, βλέπει και παραπέρα. Ετοιμάζουμε το δρόμο και για όταν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, από το 2021 και μετά».

Read more