Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου [vid]
«Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου [vid]

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να στείλει ένα μήνυμα ως ευχαριστήριο, μέσω ενός όμορφου βίντεο, στους επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς και νοσηλευτές της Ελλάδας.

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020: «Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού», γράφει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, σε ανάρτησή της στα social media.

«Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε», προσθέτει η κ. Σακελλαροπούλου. Μάλιστα, η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας συνοδεύεται από ένα σχετικό video στο οποίο εμφανίζονται φωτογραφίες γιατρών και εργαζομένων στο χώρο της υγείας , που τώρα δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού. «Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις ελληνίδες και τους έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού εντός και εκτός Ελλάδας. Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε. #worldhealthday2020 #Covid_19»

Read more