Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία δύο γυναίκες – Μετά την καταγγελία οδηγήθηκε στο πειθαρχικό [vid]
Η μια από τις δύο γυναίκες προχώρησε σε καταγγελία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδηγός λεωφορείου βρίζει χυδαία δύο γυναίκες – Μετά την καταγγελία οδηγήθηκε στο πειθαρχικό [vid]

Το περιστατικό συνέβη στη διαδρομή του λεωφορείου Α8 στο Μαρούσι.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε και ο οδηγός θα περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media ο οδηγός βρίζει χυδαία μία γυναίκα, που δεν πρόλαβε κατά την είσοδο της να βάλει τη μάσκα της. Η γυναίκα μπήκε με σακούλες στα χέρια και άρχισε να ψάχνει στην τσάντα της για τη μάσκα. Ο οδηγός βλέποντάς την άρχισε να την βρίζει.

Στη συνέχεια διαπληκτίστηκε και με άλλη επιβάτιδα που διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής Α8 και καταγγέλθηκε από μία από τις δύο γυναίκες στην εταιρεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), για τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το Πειθαρχικό Συμβούλιο, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες με την εταιρία να προαναγγέλλει «βαρύτατες κυρώσεις».

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ

«Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στο έργο της, που είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού, καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της. Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο και δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρίας, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της Ο.ΣΥ. Α.Ε., έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες. Σε περιστατικά, όπως το ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρίας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες»

Read more