Ντόναλντ Τραμπ προς Μελάνια: Χαμογέλα – Η πιο αμήχανη στιγμή [vid]
Μια πανέμορφη γυναίκα που σπάνια πλέον χαμογελά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόναλντ Τραμπ προς Μελάνια: Χαμογέλα – Η πιο αμήχανη στιγμή [vid]

Ντόναλντ Τραμπ προς Μελάνια: Γνωρίζουμε όλοι ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν είναι και παράδειγμα αβροφροσύνης, ιδιαίτερα στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη σύζυγό του Μελάνια.

Ντόναλντ Τραμπ σε Μελάνια: Έδωσε λοιπόν «εντολή» ο Ντόναλντ Τραμπ στη σύζυγό του να χαμογελάσει.

Μετά από τις διαδηλώσεις οργής που πραγματοποιούνται σε όλη την Αμερική για τη δολοφονία του Τζορζτ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό η δημοτικότητα του ακραίου Ντόναλντ Τραμπ, έχει υποστεί σημαντική πτώση. Ο αμερικανός πρόεδρος,  σπεύδει να προσελκύσει ψηφοφόρους, αυτή τη φορά προβάλλοντας το πόσο χριστιανός είναι και πόσο αγαπημένη οικογένεια έχουν με τη γυναίκα του Μελάνια.

Την Δευτέρα, μάλιστα μετά από ένα σοκαριστικό διάγγελμα που μιλούσε για απαγόρευση κυκλοφορίας και στρατό στους δρόμους, περπάτησε ως την εμβληματική αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, στο Πάρκο Λαφαγιέτ, ένα τετράγωνο από τον Λευκό Οίκο για να φωτογραφεί με μία Βίβλο στο χέρι. Ωστόσο, η κάμερα κατέγραψε ένα ακόμα περιστατικό που δείχνει το άγχος του αμερικανού προέδρου. Ο Τραμπ λοιπόν πήγε μαζί με τη Μελάνια  στο μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ και προσπαθούσε να πείσει τη Μελάνια να χαμογελάσει.

Η Μελάνια Τραμπ φορούσε μαύρο φόρεμα, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ήταν, όπως συνηθίζει, αγέλαστη. Ο πρόεδρος Τραμπ, ειδικός σε επικοινωνιακά ζητήματα, παρατήρησε τη διάθεση της Πρώτης Κυρίας και έσπευσε να της πει: «Ίσως θα έπρεπε να χαμογελάσεις»…

Μάταια η γυναίκα προσπάθησε να σχηματίσει ένα χαμόγελο και αμέσως επανήλθε στην προηγούμενη αγέλαστη έκφρασή της. Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει γίνει viral και το περιστατικό είναι στα όρια του κωμικοτραγικού.

Read more