Ντόναλντ Τραμπ: Διπλά χαμένος – Φήμες ότι χωρίζει με τη Μελάνια
Μια σχέση που φαίνεται ότι δεν πάει καλά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Διπλά χαμένος – Φήμες ότι χωρίζει με τη Μελάνια

Ντόναλντ Τραμπ: Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σχέση του ζευγαριού έχει τελειώσει.

Ντόναλντ Τραμπ: Μια πρώην σύμβουλος της πρώην Πρώτης Κυρίας, υποστηρίζει ότι η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη για τον ίδιο καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνο την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές, αλλά έναν πιθανό χωρισμό με τη σύζυγό του, Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα, καθώς στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η σχέση της ίδιας με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της σημείο.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, διεθνή μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν ότι η Μελάνια Τραμπ είχε βάλει τα κλάματα μετά τη νίκη Τραμπ το 2016 με έναν φίλο της να υποστηρίζει τότε ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι θα κερδίσει». Ακολούθησαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την απερχόμενο Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να χρειάζεται πέντε μήνες μέχρι να φύγει από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ για να πάει στην Ουάσιγκτον και τον Λευκό Οίκο με τη δικαιολογία ότι ο γιός τους, Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο».

Μάλιστα η πρώην σύμβουλος της Στέφανι Βόλκοφ υποστηρίζει, όμως, ότι η καθυστέρηση οφείλονταν στο γεγονός ότι η Μελάνια Τραμπ διαπραγματευόταν μια συμφωνία η οποία θα εξασφάλιζε στον Μπάρον ένα ίσο μέρος της περιουσίας Τραμπ. Η Βολκόφ έχει υποστηρίξει, επίσης, ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για έναν «γάμο-συναλλαγή».

Μια άλλη πρώην σύμβουλος της Μελάνια Τραμπ, η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, έχει υποστηρίξει ότι στην πραγματικότητα ο γάμος των Τραμπ έχει τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή». Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, σε δημόσιες τοποθετήσεις της έχει υποστηρίξει ότι διατηρεί μια «πολύ καλή» σχέση με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ προσθέτοντας ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται.

Read more