Νίκη Λυμπεράκη έγκυος: Μητέρα για πρώτη φορά η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open
Η anchorwoman του Open είναι έγκυος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκη Λυμπεράκη έγκυος: Μητέρα για πρώτη φορά η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open

Νίκη Λυμπεράκη έγκυος: Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση.

Νίκη Λυμπεράκη έγκυος: Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος θα αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους παιδί, όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Παρασκευής. Η δημοσιογράφος τόνισε παράλληλα πως την ευχάριστη είδηση της επιβεβαίωσε η ίδια η Νίκη Λυμπεράκη.

«Σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων γιατί θα κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις. Θα είναι ξανά στο δελτίο από Δευτέρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η Νίκη Λυμπεράκη και ο δικηγόρος και γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, Αλέξανδρος Χατζόπουλος δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, είναι ωστόσο πολλοί ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η Νίκη Λυμπεράκη ξεκίνησε να ασχολείται με τη δημοσιογραφία το 2002. Έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε βράδυ στις 19:30 το απόγευμα και με σωστό λόγο που ορισμένες φορές… σπάει κόκκαλα, παρουσιάζει τις εξελίξεις και ενίοτε βγάζει και ειδήσεις.

Όπως η ίδια έχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala η δημοσιογραφία ήρθε τυχαία στη ζωή της αφού μικρή ήθελε να γίνει Ιντιάνα Τζόουνς! «Έβλεπα πολύ Ιντιάνα Τζόουνς και έλεγα ότι θα γίνω αιγυπτιολόγος. Στο σχολείο, όμως, είχα μια καταπληκτική φιλόλογο που μου εξήγησε ότι και αρχαιολόγος να σπουδάσω τελικά θα γίνω φιλόλογος γιατί στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ εύκολο να φτάσεις να ασχοληθείς με ανασκαφές. Μετά έβλεπα “Μάτλοκ”. Ήθελα να γίνω δικηγόρος να σηκώνομαι και να λέω, “Ένσταση”! Από την τηλεόραση έπαιρνα τις αναφορές μου. Γιατί βιβλίο δεν άνοιγα. Άργησα πολύ, από το Γυμνάσιο άρχισα να εκτιμώ τα βιβλία και τη μάθηση. Τελικά μπήκα στη Νομική και κάπως τυχαία βρέθηκα στα μέσα ενημέρωσης’.

Read more