Νέα μέτρα κορονοϊός: Μπουζούκια το απόγευμα – Στον Βέρτη από τις οκτώ
Διασκέδαση από νωρίς...
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα μέτρα κορονοϊός: Μπουζούκια το απόγευμα – Στον Βέρτη από τις οκτώ

Νέα μέτρα κορονοϊός: Μετά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αλλάζουν το ωράριο λειτουργίας τους τα νυχτερινά κέντρα.

Νέα μέτρα κορονοϊός: Πλέον, μετά την έξαρση των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η διασκέδαση αλλάζει ωράρια.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα νέα μέτρα στα νυχτερινά κέντρα τα οποία πλέον θα κλείνουν υποχρεωτικά στις 00:00 οι επιχειρηματίες βρήκαν τη λύση στο πρόβλημα. Η διασκέδαση πλέον θα ξεκινά από νωρίς, στις 20:00 έως και τις 00:00 τα μεσάνυχτα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Και είναι πολλοί οι Έλληνες επιχειρηματίες, που προσαρμόζουν το ωράριο λειτουργίας τους ώστε να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους. Τα νυχτερινά κέντρα λοιπόν, με live πρόγραμμα, τα γνωστά μπουζούκια δηλαδή, όσο και μεγάλα κλαμπ, ανακοίνωσαν τις αλλαγές.

Ενδεικτικά, μπουζούκια της Θεσσαλονίκης θα ανοίγουν 19.30 το απόγευμα και θα κλείνουν τα μεσάνυχτα. Γνωστό κλαμπ της Χαλκιδικής, ανακοίνωσε και αυτό την αλλαγή του ωραρίου από τις 11 έως τις 23 Αυγούστου, καθώς και αυτό θα ανοίγει απόγευμα και θα λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα.

Τον δρόμο άνοιξε το «ORAMA The Music Show» στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους πολυχώρους διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και διαμορφώνει το ωράριο λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης που άνοιξε τις πύλες του στις 7 Αυγούστου, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα.

Το συγκεκριμένο ωράριο πραγματοποιείται στα μέτρα της πολιτείας και θα ισχύσει για τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη στις 14, 15, 21 και 22 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «ύφος» των παραστάσεων θα είναι συναυλιακό και δεν θα θυμίζει σε τίποτε μια κλασική νύχτα στα μπουζούκια.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Read more