Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Το όνομα του γιου του φόρος τιμής στους γιατρούς που τον έσωσαν – Η πρώτη φωτογραφία [pic]
Το ζεύγος θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο ιατρικό προσωπικό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Το όνομα του γιου του φόρος τιμής στους γιατρούς που τον έσωσαν – Η πρώτη φωτογραφία [pic]

Μπόρις Τζόνσον: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της Κάρι Σίμοντς και του Μπόρις Τζόνσον δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μπόρις Τζόνσον: Ο βρετανός πρωθυπουργός και η σύντροφός του αποκάλυψαν και το όνομα του βρέφους. Και το όνομα αυτού Γουίλφρεντ Λώρι Νίκολας Τζόνσον. Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Κάρι Σίμοντς μέσω Instagram, το Γουίλφρεντ είναι το όνομα του παππού του πρωθυπουργού, το Λώρι το όνομα του δικού της παππού και το Νίκολας δόθηκε για να τιμηθούν οι δύο γιατροί που κατά τον κ. Τζόνσον του έσωσαν τη ζωή όταν νοσηλεύθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας με κορονοϊό.

Πρόκειται για τους Δρ. Νικ Πράις και Νικ Χαρτ στο νοσοκομείο St Thomas’ του Λονδίνου. Η ανακοίνωση συνοδεύθηκε και από μια φωτογραφία του βρέφους στην αγκαλιά της μητέρας του, η οποία ευχαρίστησε το προσωπικό του NHS που τη βοήθησαν στον τοκετό.

«Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Νικ Πράις, διευθυντής της μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas’ hospital και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο. «Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Ουίλφρεντ» επισημαίνουν. «Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».

Read more