Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι [vid]
Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο παρ' όλες τις δυσκολίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Η σύντροφος του Βρετανού πρωθυπουργού έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι [vid]

Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Μπορεί η χώρα του, όπως και όλος ο πλανητής να περνάει δύσκολες στιγμές αλλά ο Μπόρις Τζόνσον έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος.

Μπόρις Τζόνσον μπαμπάς: Εδώ και λίγες ώρες, ο Μπόρις Τζόνσον είναι μπαμπάς. Ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό, ο Βρετανός πρωθυπουργός βιώνει την πατρική ευτυχία. Η Κάρι Σίμοντς γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι, το οποίο είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η μητέρα και το παιδί χαίρουν άκρας υγείας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος ιάθηκε από τον κορονοϊό και έχει επιστρέψει στα πολιτικά του καθήκοντα. Εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού ζεύγους δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η κ. Σίμοντς ανακοινώνουν με ενθουσιασμό τη γέννηση του γιου τους, σε νοσοκομείο του Λονδίνου, νωρίτερα σήμερα το πρωί. Μητέρα και βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Ο πρωθυπουργός και η κ. Σίμοντς ευχαριστούν το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τα σχέδιά της για χαλάρωση του lockdown, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Τζόνσον, στην πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό. Στην πρώτη του εμφάνιση αφού προσεβλήθη και ο ίδιος από την Covid-19 εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Τζόνσον τόνισε: «Απλώς δεν μπορούμε να πούμε τώρα πόσο αργά ή γρήγορα ούτε καν πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, αν και ξεκάθαρα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πολύ περισσότερα για το θέμα τις επόμενες ημέρες».

Read more