Μισέλ Ομπάμα: Οι εξομολογήσεις μιας πρώην πρώτης κυρίας – «Υπήρχαν φορές που ήθελα να πετάξω τον Μπάρακ από το παράθυρο»
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια έδειξε ότι είναι μια από εμάς
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μισέλ Ομπάμα: Οι εξομολογήσεις μιας πρώην πρώτης κυρίας – «Υπήρχαν φορές που ήθελα να πετάξω τον Μπάρακ από το παράθυρο»

Μισέλ Ομπάμα: Για τη ζωή της, τον γάμο της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι με τον Μπαρακ Ομπάμα, μίλησε η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Μισέλ Ομπάμα: με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παντρεμένοι.

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο του έκτου επεισοδίου του «The Michelle Obama Podcast», με προσκεκλημένο τον Conan O’Brien, όπου συζήτησαν για τους μακροχρόνιους γάμους κι έδωσαν συμβουλές.

«Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να σπρώξω τον Μπαράκ έξω από το παράθυρο. Και το λέω αυτό, επειδή πρέπει να ξέρετε ότι τα συναισθήματα κάποιες στιγμές θα είναι έντονα» είπε χαρακτηριστικά η Μισέλ.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε. Και αυτές οι περίοδοι μπορούν να διαρκέσουν πολύ καιρό. Μπορούν να διαρκέσουν χρόνια. Αλλά δεν μιλάμε γι ‘αυτό και έτσι τα νεαρά ζευγάρια, αντιμετωπίζουν αυτές τις προκλήσεις και είναι έτοιμα να τα παρατήσουν επειδή πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν διαλυθεί. Και, θέλω απλώς να πω ότι αν αυτό μπορεί να διαλύσει έναν γάμο, τότε ο Μπαράκ και εγώ τα σπάσαμε πολλές φορές, αλλά έχουμε έναν πολύ δυνατό γάμο. Και αν είχα εγκαταλείψει την προσπάθεια, αν είχα απομακρυνθεί από αυτόν, σε αυτούς δύσκολες στιγμές, τότε θα είχα χάσει όλη την ομορφιά που υπήρχε και εκεί» είπε. Μάλιστα, παρότρυνε τους παντρεμένους να μην τα παρατήσουν!

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε επίσης ότι το «απόλυτο τεστ» ήταν η περίοδος της προεδρίας. Όπως είπε, ο γάμος βασίζεται στη δέσμευση και στη σκληρή δουλειά. Μάλιστα έδωσε συμβουλές στους ακροατές της να βγουν από τις εφαρμογές γνωριμιών.

«Θέλεις να χτίσεις κάτι με κάποιον; Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το κάνεις αυτό, εκτός από το να κάνεις τα βασικά να βρεις κάποιον, να είσαι ειλικρινής ότι θέλεις να είναι μαζί του, να τον γνωρίσεις καλά, να σχεδιάσετε το πώς θέλετε να είναι η σχέση σας, να δείτε πού θα σας πάει, και στη συνέχεια να το κάνετε πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε μια μακροχρόνια σχέση μέσα από το Tinder» εξήγησε ο Μισέλ Ομπάμα.


Μάλιστα παρομοίασε τον γάμο με την οργάνωση μιας ομάδας μπάσκετ All Star. «Θα είχαμε καλύτερους γάμους» ανέφερε η Μισέλ Ομπάμα, κάνοντας τον παραλληλισμό του γάμου με την ομάδα και λέγοντας ότι όπως και όταν κάποιος θέλει να φτιάξει μια ομάδα, ψάχνει για ανθρώπους με τους οποίους θα κερδίσει και το Νο1 που θα ήθελαν όλοι στην ομάδα τους θα ήταν ένας δυνατό παίκτης.

Official White House Photo by Pete Souza

«Δεν θέλεις αδύναμους, δεν θέλεις κάποιον που να μην είναι κυρίαρχος, δεν θέλεις κάποιον που να είναι looser. Επίσης, αν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να μπορείς να κάνεις τα πάντα, ειδικά στο μπάσκετ, ποτέ δεν θα διάλεγες κάποιον που θα έλεγε: «Ντρίμπλα μόνο. Δεν βάζω καλάθι, δεν παίζω άμυνα, απλά ντρίμπλα»».

Και η Ομπάμα συνέχισε: «Θέλεις τον LeBron [James]. Δεν θέλεις τον τύπο, που κάθεται στην τρίτη σειρά στον πάγκο. Πρέπει να λέτε »έχω παντρευτεί τον LeBron. Τη δική μου εκδοχή μου του LeBron»».

Read more