Μαρκέλλα Θεσσαλονίκη: Για βιασμό και πορνογραφία κατηγορείται η 33χρονη
Οι αποκαλύψεις της υπόθεσης προκαλούν σοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαρκέλλα Θεσσαλονίκη: Για βιασμό και πορνογραφία κατηγορείται η 33χρονη

Μαρκέλλα Θεσσαλονίκη: Δίωξη για βιασμό και πορνογραφία άσκησε η εισαγγελέας στην 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Μαρκέλλα Θεσσαλονίκη: Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση της «κοκκινομάλλας», που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, απήγαγε τη δεκάχρονη Μαρκέλλα. Εκτός από την αρπαγή και την παράνομη κατακράτηση αλλά και την παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η 33χρονη κατηγορείται και για σεξουαλική κακοποίηση.

Η εισαγγελέας Γεσθημενη Χατζηπαρασίδου άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της 33χρονης για τέσσερα κακουργήματα. Συγκεκριμένα, η «κοκκινομάλλα» που ξύρισε τα μαλλιά της προσπαθώντας να διαφύγει από τις αρχές, κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση. Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της.

Η κατηγορούμενη γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, η γυναίκα οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την εντόπισαν στην περιοχή της Κατερίνης, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλες πληροφορίες. Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς φέρεται ότι κατείχε ναρκωτικά χάπια. Αρχικά, εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για τα ναρκωτικά και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί.

Παράλληλα η εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον της και κατηγορίες, με βάση τη σχετική δικογραφία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση της αρπαγής ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή που διεξάγει την κυρία ανάκριση. Από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου κράτησε για σχεδόν 44 ώρες τη Μαρκέλλα, αλλά και σε κάδο σκουπιδιών όπου θέλησε να πετάξει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που πήρε αλλά και την ημέρα που άφησε το 10χρονο κοριτσάκι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η κοκκινομάλλα έπεισε τη μικρή να την ακολουθήσει στο διαμέρισμα, όπου μεταξύ άλλων της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες μέσα σε ρόφημα.

Η ίδια δεν εμπλέκει τυχόν άλλο άτομο στις ενέργειές της αλλά οι Αρχές πιστεύουν ότι η 33χρονη δεν δρα μόνη της και εξετάζουν το ενδεχόμενο από πίσω να βρίσκεται ένα μεγάλο κύκλωμα παιδικής προνογραφίας. Πλέον, οι Αρχές ερευνούν αν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπεύθυνη και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες σε βάρος άλλων παιδιών και οδηγείται στον Εισαγγελέα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, για τον νόμο περί ναρκωτικών και για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, ενώ συνεχείς είναι οι συναντήσεις του με παιδοψυχολόγους. Η Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει παράλληλη έρευνα στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μαθήτριας.

Να σημειωθεί ότι η δράστρια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη. Η κατηγορούμενη γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής

Read more