Μαντόνα: Βρίζει την αστυνομία για την εν ψυχρώ δολοφονία του George Floyd [vid & pic]
Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μαντόνα: Βρίζει την αστυνομία για την εν ψυχρώ δολοφονία του George Floyd [vid & pic]

Μαντόνα: Η τραγουδίστρια εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για την αποτρόπαια δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Μαντόνα: «Γ@μώ την Αστυνομία!». Με ένα έντονο κείμενο η Μαντόνα συνοδεύει την ανάρτησή της στο Instagram και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εν ψυχρώ δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Η τραγουδίστρια πόσταρε το επίμαχο βίντεο συνοδευόμενο από το πρακάτω κείμενο:

«Παρακολουθώντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, έχοντας στα χέρια του χειροπέδες, αβοήθητος, κλαίγοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στο δρόμο, αυτό είναι το πιο οδυνηρό, αποκαρδιωτικό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει !! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι. Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι τόσο για εσένα και την οικογένειά σου. Και όλες οι παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ αυτό; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να το κάνει μια μέρα. Μέχρι τότε Γ@μώ την Αστυνομία!. Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη».

Ο Τζορτζ Φλόιντ, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από ακραία αστυνομική βία εις βάρος του. Ένας λευκός αστυνομικός εμφανίζεται σε viral βίντεο να «γονατίζει» στο λαιμό του άοπλου Αφροαμερικανού, λίγη ώρα προτού αυτός αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο 46χρονος Αφροαμερικανός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγη ώρα μετά την βίαιη σύλληψή του από την αστυνομία, με τον θάνατό του να ερευνάται πλέον από το FBI και να έχει «ξεσηκώσει» ένα πελώριο κύμα αντιδράσεων από την αφροαμερικανική κοινότητα των ΗΠΑ και όχι μόνο. Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας δικαιοσύνη, την ώρα που περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς περί αντίστασης του θύματος.

Read more